förteckning av ärftliga African American sjukdomar

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2014-05-29

Du behöver:
Mouse fällor
. Bete.

bibehålla sunda matvanor och konsekvent rutiner motion förhindrar uppkomsten av många livshotande sjukdomar. Även om många av de ärftliga sjukdomar som påverkar afro-amerikaner är obotliga som aids, andra kan kontrolleras av en förändring i livsstil angående mat, kost och motion.

Sicklecellsanemi

The University of Maryland Medical Center har hävdat att sicklecellanemi förekommer i en av 500 afro-amerikanska födda. Enligt webbplatsen ucsfhealth. org , " är sickle cell sjukdom som orsakas av variant hemoglobin som ändrar formen på röda blodkroppar " och förekommer som en genetisk mutation i den 11: e par kromosomer . Sicklecellsjukdom patienter lider anemi ( lågt antal röda blodkroppar ) , svår smärta i bröstet , armar och ben , gulsot , och stroke . Det primära sättet att upptäcka denna sjukdom är genom blodprov . Behandlingar för detta tillstånd är blodtransfusioner , antibiotika , och benmärgstransplantation .

Prostate Cancer

Genome . gov hävdar att för varje 100. 000 afro- amerikanska män , kommer nära 181 har prostatacancer , och 54 kommer att dö av sjukdomen . Denna sjukdom angriper främst män över 65 , men kan kontrakteras i alla åldrar . Hjälplös cancer symtom : svag urinflöde , blod i urinen , smärta i nedre ryggen , och erektion svårigheter . Screening för denna sjukdom består av prostataspecifikt antigen tester och rectum-undersökning . Denna cancer kan finnas under år utan att visa symptom , så det är bäst att vara avskärmade så tidigt som din läkare rekommenderar . Aktiv övervakning , kirurgi , strålbehandling och kemoterapi är några av de behandlingar som rekommenderas för offren för denna sjukdom .

Cardiovascular Disease

Hjärt-och kärlsjukdomar dödar fler människor i Amerika än någon annan sjukdom , och afroamerikaner är på störst risk att få sjukdomen , enligt den afroamerikanska gemenskapen rådgivande kommittén hemsida . Högt blodtryck , där blodet inte pumpar tillräckligt genom blodkärlen och orsaka skador på hjärtat , är en gemensam föregångare till hjärtinfarkt . Minska saltintaget , sänka ditt kolesterol , dricka mindre alkohol , och gå ner i vikt är alla effektiva sätt att undvika hjärt-kärlsjukdom. Tecken på en hjärtinfarkt är smärta i nacke , armar och axlar och obehag i bröstet eller täthet.

Previous:nothing Next:pool risker för barn

Relaterade artiklar


 • zap löss behandling
 • information om blastofen tamoxifen
 • vad är tussin ?
 • snabbt hem rättsmedel för cystisk akne kokar
 • nackskador från bilolycka
 • förteckning av ärftliga African American sjukdomar
 • allergisk reaktion mot magnesiumklorid
 • svans ben och höft smärta
 • pool risker för barn
 • bilaterala mastektomi definition
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com