information om blastofen tamoxifen

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2014-05-26
Blastofen tamoxifen är en injektionsbehandling form av medicinen tamoxifen. Blastofen tillverkas av Chandra Bhaget Pharma på gujarati, Indien. Tamoxifen är ofta för att behandla östrogenberoende bröstcancer hos både män och kvinnor. Eftersom läkemedlet är hormon-, kommer en endokrinolog (hormon läkare) förskriva tamoxifen om det är av andra orsaker än bröstcancer. En onkolog (läkare som specialiserat sig på behandling av cancer) kommer att förskriva det för cancerbehandling

Du behöver:.
Mus fällor.
Bete .

villkor

Tamoxifen kan behandla gynekomasti , bröstcancer och infertilitet . Det kan också minska risken för bröstcancer för dem som inte har det men löper en högre risk . Det finns också belägg för att Tamoxifen kan behandla bipolär sjukdom . Någon med leverproblem kan tjäna på att använda Blastofen snarare än den vanliga oral medicinering .

biverkningar

Tamoxifen verkar genom att avbryta naturliga processen av östrogen . På grund av detta avbrott , kan kvinnor som använder tamoxifen får symtom som liknar dem under klimakteriet. Värmevallningar, vaginal torrhet och trötthet kan alla förekomma när du tar tamoxifen. Män som tar tamoxifen kan uppleva minskad sexuell lust eller funktion. Mer allvarliga biverkningar inkluderar blodproppar och ökade chanser att drabbas av livmodercancer. Utöver dessa biverkningar, kan patienter som har nål ångest också upplever stress relaterat till processen av själv-injicering. ,

Överväganden

På grund av ökad risk för livmodercancer är kvinnor ofta noggrant utvald för pre- befintliga, livmoder-cancer. Kvinnor som är eller planerar att bli gravida rekommenderas att inte ta tamoxifen på grund av risken för fosterskada. Medan de flesta droger råder gravida kvinnor att kolla med en läkare innan du använder är det särskilt viktigt för hormon-mediciner. Eftersom Blastofen Tamoxifen är injicerbara, människor som har mer kroppsfett kommer att behöva hitta längre nålar för att nå den muskelvävnad som behövs för att leverera läkemedel.

Fördelar

Om en cancer eller tumör är östrogenberoende, det innebär att den växer i direkt relation till mängden östrogen i kroppen. Tamoxifen verkar genom att agera som östrogen och förhindrar sann östrogen från att komma in celler bröstcancer . Ju mindre östrogen i kroppen växer lika snabbt tumören . Injicerbara Tamoxifen är inte så hepatoxic ( dåligt för levern ) som orala Tamoxifen , eftersom det levereras direkt in i kroppen istället för att gå genom matsmältningssystemet första .

varningar

Som med alla mediciner är det viktigt att prata med en läkare om eventuella problem. En anamnes bör vara en del av diskussionen med en läkare . Eftersom tamoxifen kan faktiskt öka fertiliteten , är det viktigt att använda preventivmedel medan du tar tamoxifen . Alla som använder detta läkemedel bör även delta i regelbundna hälsokontroller för att avgöra om dosen är lämplig .

Previous:nothing Next:enklaste sättet att bli av med möss

Relaterade artiklar


 • Vilka är farorna med klubbor ?
 • Hur man använder en NordicTrack skidåkare
 • Definitionen av laryngoskopet
 • mekanisk och kemisk nedbrytning i munnen
 • teknik och för tidig spädbarnsvård
 • enklaste sättet att bli av med möss
 • nerver inblandade med foten smärta
 • svans ben och höft smärta
 • Vad händer under sport physicals?
 • Varför är vissa människor vänsterhänta & andra rätt ?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com