nerver inblandade med foten smärta

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2014-05-18
Foten är ett komplext nätverk av nerver , hud , blodkärl och mjukdelar . Fötterna är överarbetade och ofta skadade eller helt enkelt få slitna . När nerverna i fötterna är skadade , kan detta resultera i foten smärta

Metatarsalgia

När upplever smärta i bollen eller botten , främre delen av foten detta är medicinskt kallas metatarsalgia . Det kan orsakas av en klämd nerv mellan tårna , liksom av dålig cirkulation , artrit och problem kroppshållning . Smärtan är i allmänhet orsakad av en rubbning i fotleden som är närmast bollen ( framsida ) i fots eller med nervskada .

Interdigital Nerver

Interdigital nervsmärta kan leda till smärta i bollen av foten . Denna typ av nervsmärta orsakas av icke-cancerogena eller godartade svulster av dessa nerver samt av irritation i interdigitala nerv . Interdigital nervsmärta manifesterar sig som en mild värk runt den tredje eller fjärde tån som så småningom förvandlas till en stickande eller brännande känsla.

Identifiering

interdigitala nerverna resa längs ner på tårna och foten mellan benen på tårna. När nervvävnad växer onormalt, skapar detta en neuroma och det sker oftast mellan basen i tredje och fjärde tår. Detta kallas Mortons neuroma.

Överväganden

När det är försämringen av nerver i fötter eller händer detta leder till perifer neuropati eller perifer nervsjukdom, som är vanlig bland amerikaner. När nerver försämras, blir det nästan omöjligt för muskler, ben och andra vävnader i kroppen som utgör den nedre och övre extremiteterna för att kommunicera med ryggraden,-Foot smärta-förklaras. com anteckningar. Perifer neuropati orsakas av nerv fastklämning, kompression, skärsår eller sjukdomar, exponering för toxiner, inflammation och ibland bara ålder.

Effekter

Du kommer att uppleva sveda, domningar, klåda, stickningar och ibland stickande smärtor om perifera nervsystemet har gått snett. Om detta villkor inte behandlas, kan det lämna till vävnadsskador, muskelatrofi och förlust av nervfunktion.

Tarsal Tunnel Syndrom

Det finns en stor nerv som passerar in i foten precis under fotknölen och på insidan av vristen. Denna speciella nerv kan bli inflammerad, och när det gör det, detta villkor resulterar i böjd tunnel syndrom. Smärta är vanligtvis upplevs i tårna, vristen eller undersidan av foten istället för på platsen för den inflammerade nerven, som ligger på ankeln på insidan.

Previous:nothing Next:flebotomi & venpunktion

Relaterade artiklar


 • barn sorg stödgrupper
 • teknik och för tidig spädbarnsvård
 • mekanisk och kemisk nedbrytning i munnen
 • hur man hittar glasögon som omfattas av Medi-Cal
 • flebotomi & venpunktion
 • hur du lägger till anhöriga till din sjukförsäkring
 • hur äldreomsorg och den svaga
 • Vad händer under sport physicals?
 • vad är tussin ?
 • ljud hörapparater
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com