pool risker för barn

Inlagd av: Camilla Näslund uppdaterad: 2014-05-29
Barn ser fram emot sommarmånaderna för skojs skull på pooler och parker vatten. Men medan de har roligt i solen, det finns dolda risker. Föräldrar bör vara medvetna om riskerna i hemmet och allmänna pooler och parker vatten. De flesta infektioner och olyckor kan förebyggas med rätt kunskap och försiktighet. Dina barn kan ha en rolig och hälsosam sommar i poolen.

Parasiter

parasiter som kan orsaka diarré utgöra en stor hälsorisk för barn som använder simhallar, enligt Centers for Disease Control. Cryptosporidios är en gastrointestinal sjukdom som orsakas av parasiter som finns i simbassänger. Kontakt med förorenade fekal bakterier i pooler kan orsaka veckors vattnig diarré.

Parasiter jämn spridning i pooler behandlade med klor. År 2007 tillkännagav CDC striktare riktlinjer för offentliga pooler och parker vatten att följa för att minska mängden barn blir sjuka. "För att förhindra utbrott av kryptosporidios krävs det förändringar i vårt sätt att bygga och driva landets desinficeras badvattenrelaterade anläggningar", CDC stater i en 2007 pressmeddelande. De rekommenderar att pooler lägga extra klor och behandla vattnet med ultraviolett strålning. CDC kräver också pooler och parker vatten att lägga upp skyltar varnar föräldrar att hålla sina barn ur vattnet om de har senaste eller nuvarande diarré.

Föräldrar kan vidta vissa försiktighetsåtgärder samt att skydda sina barn, som lär dem att inte svälja poolvattnet och duscha innan en pool. Också rapportera varje fekal kontaminering till poolen arbetstagare.

Drowning

Uppskattningsvis 1. 000 barn dör varje år genom drunkning i bassänger hem simning eller offentliga pooler, enligt kidshealth. Org. Dessutom kan mycket små barn drunkna i mindre än 2 inches vatten . Barn behöver tillsyn hela tiden då runt vatten .

Tillsammans med övervaka ditt barn i vattnet , är det viktigt för dig att lära honom att simma . Barn äldre än 4 borde lära sig simma att undvika fara i poolen . Småbarn kan också lära sig att simma vid en ålder av 1 , med en läkare tillstånd . Ett annat sätt att undvika att drunkna använder flythjälpmedel som flytvästar . Se till att flytredskap passar ordentligt efter längd och vikt . Barn bör bära enheten när de är i närheten av vatten i händelse av en olycka. Föräldrar bör också komma ihåg att en vuxen bör utöva tillsyn även barn som kan simma.

Infektion

simmare öra är en infektion i hörselgången, behandlas med receptbelagda örondroppar. Denna infektion inträffar ofta efter barnen tillbringar tid i en pool. En bakterie från vattnet infekterar tunt lager hud på hörselgången. Hörselgången normalt torkar ut av sig själv, skapar dock mycket fukt i örat infektionen. Symtom på simmare öra smärta i örat, klåda, eller svullnad av ytterörat. Dessutom får gul eller vit dränering från örat uppstå. I svåra fall kan hörselgången sväller stängas, enligt Mayo Clinic.

Men simmare öra förebyggas. Det enklaste sättet att förhindra denna infektion är för barn att bära öronproppar. Detta är särskilt viktigt för barn som tillbringar mycket tid i poolen. Även torka barnets öra med en handduk eller sval fön efter bad. Med hjälp av en bomullspinne och torka örat är extremt farligt , enligt Mayo Clinic . Den bomullspinne kan repa hörselgången och skapa en infektion webbplats . Slutligen alkoholbaserade örondroppar hjälpa till rent vatten från örat och minska risken för en infektion .

Previous:nothing Next:tibia skelettsmärta

Relaterade artiklar


 • enklaste sättet att bli av med möss
 • riktlinjer för män & hjärtsjukdom
 • post mastektomi smärta i bröstkorgen
 • stipendier för omvårdnad högskolor
 • hur man kan gå försäkringsgrupp hälsa
 • snabbt hem rättsmedel för cystisk akne kokar
 • Hur vet jag om jag är gravid innan min nästa period ?
 • sjukförsäkring bidrag för kämpande familjer i Nebraska
 • barn sorg stödgrupper
 • hur du lägger till anhöriga till din sjukförsäkring
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com