sjukförsäkring bidrag för kämpande familjer i Nebraska

Inlagd av: Jan-Olof Stoor uppdaterad: 2014-05-25

Du behöver :
Mouse fällor
. Gummihandskar.
Bete .
Drevning .

Många stater erbjuder statsunderstödd hälsa planer för låginkomsttagare och familjer som inte har råd eller inte uppfyller kraven för individens eller familjens sjukförsäkring via andra flygbolag . Nebraska erbjuder några program som syftar till att erbjuda hjälp till familjer och enskilda som behöver det.

NECHIP -The Nebraska heltäckande sjukförsäkring Pool

Om du är en Nebraska hemvist , enligt programmet , och har någon av de tidigare existerande hälsotillstånd beskrivs av NECHIP som skulle diskvalificera dig från att få försäkringsskydd från annan operatör , kommer du att kvalificera sig för Nebraska heltäckande sjukförsäkring Pool ( NECHIP ) . NECHIP erbjuder också ett Health Savings Account (HSA ) program , och mycket prisvärd täckning som du kan köpa om du uppfyller med lägre inkomster behörighetskrav .

Nebraska Medicaid -programmet

Nebraska Medicaid -programmet använder en kombination av statliga och federala medel för att ge vård för människor som är oförmögna att betala för medicinskt nödvändiga tjänster. Den Nebraska Institutionen för hälsa och mänskliga tjänster ( DHHS ) administrerar programmet. Du kan gå till ACCESS Nebraska online för att screenas för stödberättigande och välja andra biståndsprogram för att ansöka om samtidigt som du ansöker om Medicaid . Du kan också ringa eller besöka Nebraska DHHS för beslut om rätt och ansöka om Medicaid .

Barn Anslutning

I Nebraska barnens Medicaid -program och chip arbeta tillsammans för att täcka låga inkomster barn med behov och förebyggande hälsovård . Per den 1 september 2009 utvidgades Nebraska stödberättigande standarder för att ge bättre vård för ett större antal barn i olika inkomstgrupper intervall . Ansök genom Kids Connection ansökningssidan eller för mer information , kontakta Barn -anslutning .

Nebraska Department of Health Human Services Finance Support
PO Box 95026
Lincoln, NE 68509-5026
877-632-5437 eller 402-471-8845
Kids. Connection @ dhhs. ne. gov

Senior Care Optionsprogram

Senior Care alternativ är Nebraska State omvårdnad anläggningen före antagning screeningprogram för seniorer på Medicaid överväger ett vårdhem eller för äldre på ett vårdhem som ansöker om Medicaid . Detta program ger en rådgivare som möter de äldre , deras familjer , vårdgivare eller de anställda möjlighet att avgöra vilken vård de äldre behöver , och om de uppfyller kraven för Medicaid eller hemvård . Vård i hemmet är också en möjlighet genom att erhålla en åldrad och funktionshindrade Medicaid Upphävande . Kontakta ett område byrå om åldrande i Nebraska att gälla .

Previous:nothing Next:svans ben och höft smärta

Relaterade artiklar


 • Varför är vissa människor vänsterhänta & andra rätt ?
 • grader i genetisk vägledning
 • hur man kan gå försäkringsgrupp hälsa
 • hur äldreomsorg och den svaga
 • Definitionen av laryngoskopet
 • teknik och för tidig spädbarnsvård
 • barn sorg stödgrupper
 • lägre sternum smärta
 • bilaterala mastektomi definition
 • Vilka är farorna med klubbor ?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com