snabbt hem rättsmedel för cystisk akne kokar

Inlagd av: Camilla Näslund uppdaterad: 2014-05-22
Cystisk akne är en allvarlig form av akne . Det händer när en normal akne lesion utbryter djupt i hudens epidermis . De flesta vanliga i tonåren män under puberteten , kan cystisk akne orsaka känslomässiga och fysiska lidande . Dessa skador är mycket synliga och fula . Det finns många kända varumärken mediciner som kan hjälpa till att klara upp cystisk akne , men de kan potentiellt förvärra skador med hårda ingredienser och kemikalier . Homeopatiska medel kan hjälpa till med problemet på ett mer holistiskt sätt .

Kläm inte Cystisk Skador

Don't squeeze cystisk akne formationer . Detta kan orsaka hyper-pigmentering och öka spridningen av cystisk akne. Klämma och manipulera skador orsakar infektionen att sprida sig i hudens epidermis och förvärra cystor .

bakpulver

bakpulver är en mångsidig agent som används i kosmetika och kan ge lindring när de appliceras lokalt . Blanda lika delar bakpulver och vatten till en pasta . Tvätta ansiktet med blandningen . Bakpulver kommer att fungera som en sammandragande och ta bort överflödig hud oljor . Lägg havssalt till blandningen för att lugna inflammerad cystor .

Honey /Aspirin Mask

göra en pasta med acetylsalicylsyra. Crush ett par tabletter i pulverform . Aspirin innehåller salicylsyra . Syran är en mild kemisk exfoliant . Genom sårskorpa bort döda hudceller , kan du huden att andas och minska risken att uppleva ytterligare ett anfall av cystisk akne . Efter tvätta ansiktet , applicera en klick honung på huden . Honung är en naturlig fuktgivare och ett antibakteriellt ämne .

Aloe Vera

Aloe Vera har använts i århundraden för en uppsjö av hudsjukdomar . Öppna upp ett aloe vera blad och tillämpa juice direkt på skador .

äppelcidervinäger

Äppelcidervinäger stabiliserar pH-nivåer på huden . Detta kommer att klara upp existerande cystor och minska risken för att få fler cystor . Blanda lika delar äppelcidervinäger och vatten . Skölj ansiktet med denna blandning efter tvätt .

Previous:nothing Next:kristaller i spädbarnsurin

Relaterade artiklar


 • det Integumentary system i kroppen
 • hur man hittar glasögon som omfattas av Medi-Cal
 • lägre sternum smärta
 • mekanisk och kemisk nedbrytning i munnen
 • mediciner för kolik
 • hygien tips för barn
 • hur man kan bli av en polyp
 • barn sorg stödgrupper
 • nackskador från bilolycka
 • kristaller i spädbarnsurin
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com