vad gör östrogen blockerare göra ?

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2014-05-27
Aromatashämmare eller blockerare östrogen blockerar produktionen av östrogen, som är känt för att öka risken för bröstcancer. Människan har nu högre nivåer av östrogen i kroppen än någonsin tidigare på grund av miljögifter, bekämpningsmedel, plast och p-piller

Du behöver:. .
Mus fällor
Bete.

Funktion

Östrogen blockerare är ibland kallas anti-östrogener. Östrogen blockerare lägre östrogennivåer i kroppen och förhindra testosteron, som både män och kvinnor har, från att konvertera till östrogen. Östrogen blockerare är ibland som östrogen detoxifiers, enligt Antiaging-systems. com.

Potentiella

När östrogen nivåerna sänks, kommer testosteronnivåerna att öka. För mycket östrogen kan leda till cancer samt till ökad kroppsfett och mannen bröst, som är medicinskt kallas gynekomasti.

Fördelarna mot riskerna

Östrogen är en underbar och viktig hormon när en kvinna är ung. Det låter henne fysiskt utveckla och reproducera. Män behöver också östrogen, men i mycket lägre grad än kvinnor. Men östrogen , när det blir dominerande , kan resultera i ett dåligt resultat , det vill säga cancer .

för lite och för mycket

När vi blir äldre , våra östrogen nivåerna ökar , vilket minskar antalet spermier hos män och ökar risken av cancer , särskilt prostatacancer och cervixcancer . När kvinnor går igenom klimakteriet deras östrogennivåer avsevärt minskar , vilket skapar en annan värd problem beror på att kvinnor behöver östrogen för att förbli frisk , bara inte för mycket av det . Många post -menopausala kvinnor väljer att ta hormonersättningsterapi (HRT ) men det har konstaterats att sätta dem högre risk för bröstcancer . Det är en ond cirkel .

Tamoxifen

Tamoxifen , ett läkemedel var östrogen blockerare droger för år för post- menopausala kvinnor har bröstcancer som är östrogenberoende för tillväxt . Men 1999 var Aromasin godkändes i Förenade staten för behandling av postmenopausala kvinnor med avancerad bröstcancer vilkas tumörer inte längre svarar på tamoxifenbehandling .

Aromasin

Aromasin är en steroid aromastase i-aktivator . Detta innebär att den specifikt avser och oåterkalleligt binder till ett enzym som heter aromatas , vilket behövs för att producera östrogen. När östrogen slutar produceras i kroppen, kan bröstcancerceller inte överleva .

Typer

Exempel på östrogen blockerare är formestane , testolactone och vorozole . Dessa är aromatashämmare . Selektiv östrogen receptor modulerar inkluderar klomifen , arzooxifene och tamoxifen , som blockerar östrogen receptorer .

Previous:nothing Next:stipendier för omvårdnad högskolor

Relaterade artiklar


 • enklaste sättet att bli av med möss
 • hur man kan gå försäkringsgrupp hälsa
 • hur du lägger till anhöriga till din sjukförsäkring
 • hur man kan öka ansiktshår
 • flebotomi & venpunktion
 • mediciner för kolik
 • bilaterala mastektomi definition
 • nerver inblandade med foten smärta
 • snabbt hem rättsmedel för cystisk akne kokar
 • kristaller i spädbarnsurin
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com