Fördelar och risker för tårna i yoga

Inlagd av: Charlotte Wannberg uppdaterad: 2014-06-13
Hatha yoga är en fysisk praktik som integrerar andetag och mindfulness. Tårna, som alla delar av vår kropp, kan dra nytta av vårt medvetande och omsorg samtidigt som man övar yoga. Riskerna i tårna i yoga minimeras när följande instruktion från läraren, och genom att be om hjälp med eventuella problem i fötter och tår. Trycket punkter som hänvisar till hjärnan, huvud och nervsystemet i tårna och dra nytta av lätt tryck och manipulation.

Avspänning i yoga

Yoga lärs ut som en form av avslappning balanserat med ansträngning . Tårna i yoga får försummas när du tränar några av de utmanande ställningar . Detta är en risk när du flyttar från en position som uppåtgående hund till ned- hund eftersom rörelsen tar du dig från ovansidan av foten , till tårna platt tag i tårna mot golvet. Tånaglar fånga mattan , bunions och även brutna ben tå är risker som kan minskas genom att praktisera god anpassning och avkopplande med andningen .

Toe Stretch

börja arbeta tårna långsamt från sittande ställning . Interlace din motsatta hand fingrar mellan tårna när du rullar ankeln . Lås tårna mellan fingrarna medan lägga märke till några sensationer när du massage varje siffra .

En yogaställning som kommer att gynna tårna säkert börjar på knäna . Böj fötterna och nå tillbaka till att sprida tårna mot golvet. Luta dig tillbaka på hälarna tills förnimmelser är milt obehagligt . Holding denna knäböjande ställning för fem till 20 andetag cykler gäller tryck på zonterapi punkter i tårna , där de ansluter till trampdynan . Rulla till höften , stöd din tyngd med händerna och flytta fötterna framför dig att släppa .

varningar

Om din kropp är knapp , är det viktigt att hedra arbete andetag och underlätta öppning långsamt . Hamstrings , vader och korsryggen täthet kommer att hindra dig från att utvidga benet medans du vickar stortån . Yoga tå grab innebär risk för armar och ben och överkropp när du äventyra din anpassning för att greppa av stortån med händerna . Använd en rem runt trampdynan , om du inte kan räta ut knäet med benet förlängas . Nå dina fötter med händerna är en process som sker långsamt med praxis . Skador på ditt hamstring, ljumskar , nedre delen av ryggen eller ens axlar kan ta längre tid att reparera än att träna ditt utökade ben hållning med rätt anpassningar med hjälp av remmar eller annan rekvisita .

Previous:nothing Next:högt buller och ringningar i öronen

Relaterade artiklar


 • mekanisk och kemisk nedbrytning i munnen
 • kvinnors hälsa stipendier
 • hur man diagnostisera PCOS
 • tibia skelettsmärta
 • utöva näring & immunfunktion
 • allergisk reaktion mot magnesiumklorid
 • grader i genetisk vägledning
 • hur man kan bli av en polyp
 • riktlinjer för män & hjärtsjukdom
 • hur man hittar glasögon som omfattas av Medi-Cal
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com