Fördelarna med vuxen dagis

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2014-06-28
Vuxen dagis faciliteterna en plats för äldre eller funktionshindrade vuxna att umgås utanför hemmet under dagen . Anläggningarna vård , sociala aktiviteter och stöd till patienter som behöver tillsyn och regelbunden vård . En vuxen daghem ger fördelar för heltid vårdgivaren och patienten .

Undviker institutionsstyrelse

En vuxen dagis tillåter en äldre eller handikappade patienten att stanna kvar i familjens hem med familjemedlemmar . Ta hand om en vuxen familjemedlem som kräver vård och omsorg dygnet runt är inte alltid möjligt på grund av arbetstider och andra skyldigheter familj . Den daghem för vuxna kan anhörigvårdare att fortsätta den normala dagliga rutin medan handikappade eller äldre vuxna tar emot omsorg och uppmärksamhet som han behöver .

Relief för vårdgivare

Att ta hand om ett handikappat vuxen familjemedlem kan vara stressigt för vårdgivaren . Den vuxna daghem ger vårdgivaren med tid för sig själv medan familjen fortfarande emot vård . Anhörigvårdare som inte arbetar utanför hemmet kan fortfarande dra nytta av tjänster av en vuxen dagis anläggning . Centret kan ge välbehövlig vila och avkoppling för vårdaren . Lindra några av stress gör familjemedlemmarna att hålla funktionshindrade patienten hemma längre utan utbrändhet eller överdriven stress .

Social interaktion

Vuxna som deltar i daghem nytta av interaktion med andra vuxna. Daghem för vuxna har ofta patienter med liknande funktionshinder och behov. Detta ger patienten med andra som får relatera till hans problem. Daghem planerar också roliga aktiviteter och evenemang för patienterna , som kan ge stimulans och nöje för patienterna.

terapeutisk verksamhet

Vuxen daghem får föreskriva terapeutisk verksamhet för patienter som t. ex. motion , sjukgymnastik , musik stimulans , konstnärlig verksamhet och rådgivning . Den verksamhet i en vuxen dagis kan ge behandling till patienter som kan hjälpa dem att hantera sin sjukdom . Anläggningen måste vara utrustad för att hantera viss sjukdom eller ett tillstånd att patienterna blir lidande.

Previous:nothing Next:toxikologi av isopropanol

Relaterade artiklar


 • Varför är vissa människor vänsterhänta & andra rätt ?
 • zap löss behandling
 • vad gör stavar göra i ögat?
 • hygien tips för barn
 • flerbarnsfödslar & autism
 • hur man kan bli av en polyp
 • vilken utbildning har ni behöver göra yoga?
 • klasser desinfektionsmedel
 • flisas skiva & ryggsmärtor
 • hur man får ett rum till en idealisk temperatur sova
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com