alace doula utbildning

Inlagd av: Camilla Näslund uppdaterad: 2014-06-09
En doula är en kvalificerad arbetskraft och födelseprocess assistent . Även om det inte medicinskt utbildad , är Doulas måste vara certifierade för att praktiken. Sammanslutningen av Labor assistenter och förlossning lärare ( ALACE ) driver doula utbildning och certifiering genom arbetets organisering assistenter för Birth alternativ och resurser , även känd som toLabor . Denna förening har fastställt särskilda riktlinjer för doula utbildning som följer allmän hälsa och säkerhetsrutiner och stödja dess födelseprocess ideologi .

Filosofi

toLabor inställning till doula utbildning är baserad på en barnmorskor födelse modell , vilket uppmuntrar naturlig förlossning . ALACE Doulas får lära sig att hjälpa nyblivna föräldrar hänsyn till den naturliga process av födelse, stödja kvinnans födelse val och kvinnor stöd för att göra övergången från graviditet till moderskap . Enligt organisationens hemsida , toLabor medlemmar understryker också evidensbaserade metoder sjukvården, informerat samtycke och förebyggande av onödiga medicinska åtgärder .

Certifiering

ALACE doula kandidater måste fylla i flera steg innan de kan certifieras . De måste läsa alla böcker om obligatorisk läslista , revision en rad förlossning förberedelse klasser och deltar vid minst sex födslar med skriftliga sammanfattningar för varje . De måste också få tre rekommendationsbrev från personer de har arbetat med . Referenser kan innehålla en kombination av mödrar har bistått , barnmorskor , läkare och sjuksköterskor . Dessutom måste de sökande betala för en aktuell toLabor medlemskap passera en skriftlig tentamen och delta i en sanktionerad helg Labor assistent utbildning verkstad .

Workshops

workshops erbjuds flera helger per år , baserat på tillgången på toLabor instruktörer . Workshops sker i olika städer över hela USA och Kanada . Workshops senaste tre dagarna och omfatta följande områden : anatomi och fysiologi förlossningen , fysisk bedömningar av modern , professionalism och arbetar med kunder , icke- medicinska smärtlindring , tekniker av arbetskraft stöd , kommunikation med medicinsk personal och bygga upp en solid praktiken .

Kostnader

Studieavgifter omfattar avgifter för helgen utbildningsseminarium , och praktikanter få ett program manuellt samt hjälp med certifiering , förädling , med den skriftliga tentamen och medlemskap aktivering . Nätverk och stödtjänster också ingår i denna avgift för att hjälpa nya ALACE Doulas etableras . Från och med 2010 kostar undervisning $ 425 per kandidat . Rabatter erbjuds för tidig registrering och betalning planer finns .

Andra kostnader, såsom inköp av nödvändiga och kompletterande texter för certifiering , kan uppstå under ALACE doula utbildning och har ansvaret för kandidaten . Resor och logi för utbildning och gå på nyfödda också omfattas inte i kostnaden för undervisning .

Överväganden

doula utbildning är en helhetssyn på förlossningen stöd . Personer med ett mer kliniskt intresse i denna process bör överväga studerar omvårdnad eller barnmorskor som ett alternativ.

Previous:nothing Next:barn och musikterapi

Relaterade artiklar


 • information om blastofen tamoxifen
 • Vilka funktioner i urinröret ?
 • barn och musikterapi
 • hur man diagnostisera PCOS
 • Vilka är farorna med klubbor ?
 • lumbal stenos & höftproblem
 • ljud hörapparater
 • hur man ska behandla manliga svampinfektion
 • nackskador från bilolycka
 • vad är en uppsvälld mage och nedre vänstra ryggsmärtor ?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com