hypernatremi och beslag

Inlagd av: Camilla Näslund uppdaterad: 2014-06-25
Hypernatremi är en sjukdom där ett barn har för mycket salt i hennes kropp. Barn med hypernatremi bli uttorkad och har kramper . Läkare isär om exakt metod för behandling enligt " neuropediatrik . " Patienten kan behöva behandling för att stoppa anfall liksom för den underliggande orsaken till hypernatremi

orsakerna till anfall

Både hypernatremi själv och dess behandling kan orsaka kramper . Överskott salt utlöser anfall och bör behandlas genom att minska salthalten , enligt " neuropediatrik . " En 1985 studie publicerad i " Undersökande Neurology " föreslog att behandla uttorkning i hypernatremic spädbarn också kan utlösa anfall . Kaniner som blev hypernatremic och sedan hydratiserade intravenöst upplevde en signifikant hög förekomst av kramper .

Beslag och behandling av hypernatremi

Kramper själva måste stoppas som en del av behandling av hypernatremi . " neuropediatrik säger att vissa barn kan kräva antiepileptika utöver behandling syftar till att sänka nivån av salt i barnets blod .

Hyponatremi som risk för Behandling

Liksom för varje behandling som syftar till att återställa balansen i kroppen kemikalier, kan behandling för mycket salt leda till för lite salt . Detta tillstånd , som kallas hyponatremi , leder också anfall hos barn . Behandling av dessa beslag orsakar ibland andnöd och kräver sjukhusvård , enligt CDC fallstudier .

Förebyggande av hypernatremi

Förebyggande av hypernatremi är det bästa sättet att undvika kramper och andra komplikationer. En artikel i " Online Medicinska biblioteket säger att övervaka spädbarn noggrant för symtom på uttorkning , särskilt om de har feber eller diarré . Dessutom alltid förbereda välling exakt som riktad.

allvar Anfall

Spädbarn anfall grund av epilepsi är inte farliga för barnet , enligt British Columbia Epilepsy Society . Men postat en artikel om Emedicine. com säger att anfall på grund av hypernatremi kan orsaka hjärnskador . Om ditt barn har ett anfall , särskilt om det åtföljs av diarré , obehag eller degiga hud , kontakta sin läkare omedelbart.

Previous:nothing Next:Skillnaden mellan en fotvårdsspecialist och en ortoped

Relaterade artiklar


 • handtvätt instruktioner
 • polycytemia höftproblem
 • skadliga effekterna av andning katt urin
 • nerver inblandade med foten smärta
 • Varför är vissa människor vänsterhänta & andra rätt ?
 • barn sorg stödgrupper
 • hypernatremi och beslag
 • ljud hörapparater
 • kvinnors hälsa stipendier
 • mini trampolin instruktioner
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com