livslängd och åldrande

Inlagd av: Camilla Näslund uppdaterad: 2014-06-20
För år forskare djupdök i utsikterna av åldrande för att finna svaret på livslängden . Som oftast förknippas med förväntad livslängd , livslängd och de omständigheter under vilka det kan förlängas har länge varit föremål för granskning . I det senaste århundradet ensam, har den genomsnittliga livslängden ökade i USA från 50 till 77 , och National Institute of Aging förutspår en vanlig människa kommer att leva till 85 år 2030

Varför får vissa åldras snabbare än andra ?

Det är en vanlig faktum att vissa livsstilsfaktorer kan påverka en individs livslängd . Cutting fett , äta och dricka med måtta , och även-som en studie visade i The Washington Post-med fler barn kan öka livslängden . Men varför vissa åldras snabbare än andra ? Svaret ligger i en mängd faktorer som vissa människor har ingen kontroll över , inklusive genetiska makeup , uppfostran och miljö .

ökade livslängden

Bortsett från att äta rätt och komma i en lämplig mängd av fysisk aktivitet, ett antal människor vänder sig till kosttillskott för att öka livslängden . En viktig fråga som bör beaktas när rätten anti- aging tillägg är hur effektivt den eliminerar fria radikaler . Fria radikaler är instabila molekyler som finns inom oss och i den miljö som skriva cellväggar och vävnader , orsakar ofta åldersrelaterade sjukdomar .

Hur Free Radicals Affekt Åldrande

Fria radikaler är en av de bästa orsakerna till åldrande och produceras av kroppen som en följd av brinnande näringsämnen för att producera energi . I grund och botten , finns de att vi gör . Bortsett från att komma in massor av grönt te och antioxidant -rika livsmedel som granatäpplen och blåbär , hjälper det också att ta kosttillskott som eliminerar dessa fria radikaler . Till exempel antioxidanter i rött vin , resveratrol-förekommer i populära kosttillskott som Resvitale och Resveralite-har också varit känt att utrota fria radikaler , samt främja hjärtats hälsa

rädsla för ålderdomen

Att bo i . ett samhälle där åldrande karaktäriseras som en sjukdom kan förhindras inte göra verklighet av ålderdom lättare att möta . Åldersrelaterade sjukdomar , förlust av anhöriga och fysiologiska försämringar i hög grad bidra till den utbredda rädslan för att bli gammal , även känd som gerontophobia . Av samma skäl , det finns många sätt att njuta av processen av ålderdom . Psykoterapeut Michael Hurd från kapitalism Magazine säger " Du behöver inte tänka på din ålder , även när du är gammal . Bara leva ditt liv baserat på vad du kan göra vid denna tidpunkt . " Med tanke på det oundvikliga i ålderdom , det är en rimlig ta på åldrande .

Framtiden i åldrande

Med tanke på den stadiga ökningen av medellivslängden under de senaste hundra åren , det finns anledning att hålla ut hopp för framtiden att utöka livslängd . Teoretiskt eftersom tekniken utvecklas i naturvetenskap och medicin fält , till vår förmåga att övervinna åldersrelaterade sjukdomar kommer att öka , liksom våra upptäckter i den genetiska området . För närvarande utför Interna forskningsprogram på National Institute of Aging kliniska forskningen kring alla sjukdomar som förknippas med åldrande, inbegripet Alzheimers , Parkinsons och stroke . Dessutom centra den sin forskning på att hitta kriterier som kommer att avgöra när åldersrelaterade fysiologiska förändringar blir patologisk , vilket kraftigt kommer att minska åldersrelaterade sjukdomar .

Previous:nothing Next:hur man får ett rum till en idealisk temperatur sova

Relaterade artiklar


 • omvårdnad och demens
 • hur man hittar hemtjänst anläggningar i Berkeley Kalifornien
 • hur äldreomsorg och den svaga
 • Vilka funktioner i urinröret ?
 • vilken utbildning har ni behöver göra yoga?
 • vad är orsakerna till öronen blir röd och varm ?
 • Varför är vissa människor vänsterhänta & andra rätt ?
 • det Integumentary system i kroppen
 • hur man använder Mary Kay dermabrasion hudvård
 • hygien tips för barn
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com