mini trampolin instruktioner

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2014-06-18
Studsmattor, även kallad Trampoliner, finns i alla storlekar. Mini studsmattor är ett idealiskt träningsredskap för personer som har lagringsutrymme oro. De ger en aerob träning. För att förhindra bli uttråkad med samma motion rutin, prova med olika flyttar in i din träning. Om du just har börjat med din kondition rutin, gör bara ett par minuter om dagen. Öka din träningstid som du blir mer bekväm med studsmattan

Du behöver:.
Skor
Trampolin.
Hantlar.


1.
Följ säkerhetsföreskrifterna. Använd halkfria Sportskor medan du tränar och följ alla säkerhets information från tillverkaren av din studsmatta. Om du har ett medicinskt tillstånd, fråga din läkare om du kan utöva ett säkert sätt. Till exempel kan personer med svindel har svårt att klara av upp-och-ner rörelser av studsmatta.
2.
Bounce lätt på studsmattan att få en känsla för det. Om din produkt har en stabilitet bar, ta tag i baren med båda händerna samtidigt studsar. Fokus på att trycka ner med fötterna att studsa , istället för att oroa hur högt du än går. När du är bekväm med rörelserna hos den studsmatta , diversifiera din träning med andra rörelser .
3 .
Jogga på stället . Pump armarna som vanligt medan du joggar . För jogging , kan det vara enklare att använda kortare studsar .
4 .
Touch knäna . Har högre studsar med båda fötterna. Touch knäna med varje studs . Detta tvingar dig att lyfta benen mot magen , som fungerar din kärna muskler . När du lärt dig hand till knä berör , prova att använda armbågarna . Eller prova att lyfta och röra ett knä i taget , men hoppa med båda fötterna.
5 .
Böj en av dina knän så att du bara hoppar med en fot . Byt sedan fot . Detta tvingar ett ben för att göra allt arbete , vilket kan öka effektiviteten i träningen . Använd små studsar först för att säkerställa stabilitet .
6 .
Införliva armrörelser i din studsar . Prova cirklar med armarna i små eller stora cirklar som du studsa . Eller håll ner 1-2 u00A3hantlar i varje hand samtidigt som du studsar .


Previous:nothing Next:vad är orsakerna till heta öron ?

Relaterade artiklar


 • flebotomi & venpunktion
 • vad är orsakerna till heta öron ?
 • barn sorg stödgrupper
 • mekanisk och kemisk nedbrytning i munnen
 • Hur man använder en NordicTrack skidåkare
 • hur man ska behandla manliga svampinfektion
 • utöva näring & immunfunktion
 • Varför är vissa människor vänsterhänta & andra rätt ?
 • vad är en uppsvälld mage och nedre vänstra ryggsmärtor ?
 • flerbarnsfödslar & autism
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com