vad är orsakerna till heta öron ?

Inlagd av: P-O Lennartsson uppdaterad: 2014-06-17
Ett öra kan vända brinnande varm om en öroninfektion är närvarande . När ett barn eller en vuxen har otitis media med vätska eller övrig krigsmateriel, är mitt öra fullt av könsstamceller vätskefyllda . När vätskan har sällskap av en infektion som resulterar i rött, varmt , svullna , ömma och smärtsamma öron kallas det akut ostitis media eller AOM , enligt Drgreene. com . Örat kan fylla med pus

Du behöver : .
skor
Trampolin .
Hantlar .

Expert Insight

Barn under 6 månaders ålder som har rött, varmt öroninfektioner bör ges smärtstillande och antibiotika . Barn i åldrarna 6 månader till 2 år bör också få antibiotika och smärtstillande medicin om diagnosen en öroninfektion görs . Som bestäms av abrupt början , vätska i öronen och uppenbara bevis på en inflammerad trumhinna . Om diagnosen är osäker bör smärtstillande ges , men inte antibiotika om inte barnet har en temperatur på 102,2 eller högre eller annan seröst symtom . Barn utan hög feber i allmänhet inte behöver antibiotika mot en öroninfektion , säger Dr Greene .

Antibiotika

Anledningen till att en läkare är ovilliga att ge antibiotika mot öroninflammation är att ett antibiotikum inte alltid effektivt och kan leda till att barnet utsätts för ytterligare risker , såsom uppfödning av resistenta bakterier i barnets kropp eller en allergisk reaktion som kan vara allvarliga .

Överväganden

Hot , kallad eldröda öron också kan orsakas av en hudsjukdom rosacea . The National Rosacea Society konstaterar att 4 procent av de 1. 600 rosacea patienter är det undersökta rapporterade uppleva varm , eldröd öron .

Funktioner

Öron rött på grund av en våg av blod flödar till örat . När för mycket blod hamnar i örat , kan detta vara resultatet av en sympatisk nerv dysfunktion . Kvinnor som är i klimakteriet ibland upplever detta . När kvinnans östrogen sjunker , den mekanism i kroppen som alstrar värme , som kallas hypothalamus , släpper mer värme än det borde . Släppa östrogennivåer förbrylla hypotalamus , och det sedan instruktionerna i nervsystemet, samt blodkärl och hjärta att göra sig av värmen , vilket gör att blodkärlen vidgas . Dessutom , ditt hjärta får ras , pumpa hårdare än någonsin , orsakar dina svettkörtlar att sparka på högvarv och du svettas mer än någonsin .

Mediciner

Mediciner kan orsaka värmevallningar som kommer att förvandla dina öron och ansikte röd , konstaterar Breastcancer. org . Kvinnor som tar tamoxifen , liksom de som röker , är tunga eller muskulös är mer benägna att uppleva värmevallningar som resulterar i varma , röda öron .

Behandling

Vissa patienter tycker att om man tar en betablockerare hjälper till att minska förekomsten av eldiga , glödhet öron .

Previous:nothing Next:ansikte , haka & övningar hals

Relaterade artiklar


 • naveln och buksmärta
 • kristaller i spädbarnsurin
 • Hur vet jag om jag är gravid innan min nästa period ?
 • nivåer av mänsklig beröring
 • vård och barnmorskor etisk kod
 • alace doula utbildning
 • vad är orsakerna till öronen blir röd och varm ?
 • vad är en uppsvälld mage och nedre vänstra ryggsmärtor ?
 • konfrontation kontra patientcentrerad behandling i missbrukarvården
 • handtvätt instruktioner
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com