vilken utbildning har ni behöver göra yoga?

Inlagd av: Camilla Näslund uppdaterad: 2014-06-03
Till skillnad från maraton eller bergsklättring är yoga en specialiserad praktik som inbjuder varje typ av organ för att börja där du är. Yoga har sitt ursprung i Indien. Den fysiska praktiken (asana) är bara en gren av de åtta grenarna. Andra grenar av yoga inkluderar meditation (Dhyana), koncentration (dharana), moraliska och etiska beteende (niyamas, yamas) andning (pranayama), tillbakadragande av sinnena (pratyahara) och enhetsmedvetande (Samadi)

Patanjali

En vanlig yoga texten är Patanjalis Yoga Sutras , " Den Åttafaldiga Vägen " . De åtta grenarna av yoga beskrivs i den här gamla texten . Eleverna kan hitta översättningar av denna sanskrit text på sitt lokala bibliotek eller på nätet. Andra antika yoga texter till forskning är Bhagvagita och Upanishaderna . De kränkningar under nya studenter kan komma med en felaktig tro att yoga kräver flexibilitet och styrka . Yoga kräver utbildning ditt sinne på din andning samtidigt som uttrycker fysiska ställningar med nåd och äkthet .

Yoga Mind

Meditation på den naturliga andedräkt kan vara den mest utmanande aspekten av yoga . Uttrycka ställningar , eller asanas , uppnås med träning , men det sanna verket av yoga är att behärska andningen . Guru är sanskrit för " den som leder från mörker till ljus " . Etablera en relation med yoga guru genom att teckna dig för en klass , delta i en workshop , konferens eller besöka ett ashram . Din guru kommer att råda din väg till hälsa och välbefinnande i enlighet med deras härstamning av yoga traditioner .

andning

Många början yoga studenter hitta koncentrera sig på andningen en mycket komplex och svår uppgift . Krav för att träna sinnet att bli meditativa är att hitta en guru , öva andning arbete och passivt acceptera sinnets naturliga flödet av tankar, känslor och reaktioner på världen omkring dig . Utbildning sinnet att bara fokusera på andningen börjar tillväxt, expansion och stabilitet på hela din fysiska uttryck av yoga ställningar .

väglinjer

Utbildning kroppen för att uttrycka yogaställningar autentiskt innebär att lära sig den universella anpassningar som är fysiologiskt , anatomiskt baserade . Muskler, senor och ligament stödja din skelettet naturligt . Yogaställningar anpassa delarna av kroppen i enlighet med dessa universella principer anpassningen . Yoga gör att din kropp att minnas sin förmåga att läka sig själv . Ställ en guru om hur du anpassa din kropp i hållning för att underlätta naturlig andning .

reparativ Practice

Den fysiska utövandet av yoga är utmanande och dynamisk . En reparativ fokus på helande kroppen och integrera andningen gör träningen att göra yoga onödig . Yoga filosofi , meditation och andning kan utövas av nästan vem som helst . Om du inte känner att du är kraven på fysisk lämplighet , välj en mild , grundläggande eller avhjälpa praxis att börja backa på vägen till känslan passform.

Previous:nothing Next:utöva näring & immunfunktion

Relaterade artiklar


 • vilken utbildning har ni behöver göra yoga?
 • Vad händer under sport physicals?
 • skadliga effekterna av andning katt urin
 • bilaterala mastektomi definition
 • sjukförsäkring bidrag för kämpande familjer i Nebraska
 • nackskador från bilolycka
 • information om blastofen tamoxifen
 • nerver inblandade med foten smärta
 • konfrontation kontra patientcentrerad behandling i missbrukarvården
 • riktlinjer för män & hjärtsjukdom
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com