ADHD-symtom i fyra-åringar

Inlagd av: P-O Lennartsson uppdaterad: 2014-07-24

Du behöver:
Handduk
. Rakkräm eller gel .
Hydrokortison kräm ( 1 procent ) .
Aloe-baserade hudkräm .
Naturligt sheasmör .

ADHD , Attention Deficit Hyperactivity Disorder , är ett tillstånd som drabbar många barn. Det gör det svårt för barn att kontrollera sina aktivitetsnivå och bevara uppmärksamheten under längre perioder.

Medan vissa experter tror att det är omöjligt att diagnostisera tillstånd hos barn under fem års ålder , symptomen visar tidigt och det är viktigt att föräldrar och vårdnadshavare uppmärksam , så barnen kan få den medicinska hjälp de behöver för att kontrollera tillståndet .

ouppmärksamhet

ADHD kan delas in i tre kategorier, varav den första är ouppmärksamma ADHD. Några tecken och symtom på barn som ouppmärksamma bland annat att ha en svår tid att uppmärksamma föräldrar eller vårdgivare, har svårt att lyssna på vad människor säger, att man lätt distraherad och gå från en sak till en annan ganska snabbt, inte lyda instruktioner eller har svårt att följa på instruktion. Denna typ av barn inte kan vara intresserade av att göra saker som kräver kontinuerlig mental ansträngning, eftersom han inte kan fokusera för den tid som behövs.

hyperaktiva-Impulsiv

Den andra kategorin av ADHD är hyperaktiva-impulsiva ADHD. Precis som ouppmärksamma ADHD, kan symptom till barn från fyra år och ibland ännu yngre. Symtomen omfattar fidgeting eller tycktes behöver vara i rörelse hela tiden, pratar för mycket, har svårt att spela ensam eller i tysthet, och springer runt eller klättra på människor eller saker när det är olämpligt.

Kombinerad ADHD

Kombinerad ADHD är den tredje kategorin av tillståndet. Barn som lider av kombinerad ADHD har att göra med ouppmärksam och hyperaktiva symtom tillsammans, tillsammans med impulsiva symptom såsom blurting ut svar på frågor innan hela frågan kan ställas, har svårt att stå i kö eller väntar på sin tur att göra något, tala eller göra saker utan att tänka, att köra ut i mitten av gatan utan att stanna för att leta efter fordon och ständigt störa andra människor.

Previous:nothing Next:Vatten & elektrolyt metabolism

Relaterade artiklar


 • loratadin kontraindikationer
 • hur man underhåller könshår prydlighet
 • hur du tar bort tillfälliga tatueringar från huden
 • Skillnaden mellan ett foster och ett embryo
 • hur man kan upptäcka din fulla potential
 • vad är orsakerna till heta öron ?
 • New Jersey Medicaid regler för stödberättigande
 • varför pojkar kissar i sängen?
 • lumbal stenos & höftproblem
 • hur du gör din egen släktträd på datorn
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com