Hur man blir vältränad

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2014-07-26
Nästan alla har en målsättning att vara vältränad . När vi är fysiskt passform, ser vi bra , vi mår bra och vi prestera vårt bästa varje dag i varje uppgift vi åtar oss . Utmaningen ligger i hur man blir vältränad , eftersom det inte finns någon universell lösning för fysisk kondition . Vad som fungerar för en person kanske inte fungerar för en annan person med olika organ kemi och en annan kroppsbyggnad . Dessutom kan det mått på fysisk kondition skiljer sig mycket från person till person vid fysisk lämplighet för ett organ inte nödvändigtvis åtgärden som fysisk kondition för en annan .

Du behöver:
Fria vikter
. Nutritional guide .


1 .
boka en tid med din läkare för att genomföra en grundlig undersökning av din kondition och bedömning av din hälsa . Har din läkare kontrollera din nuvarande vikt och testa din kondition nivå tillsammans med standard mått på saker som ditt blodtryck , din vilopuls och din kolesterolnivåer. Efter ytterligare medicinska tester anses vara nödvändigt kommer din läkare att kunna ge dig en tydlig bild av din nuvarande hälsotillstånd tillsammans med alla rekommenderade förbättringar du kan göra för din hälsa och kondition .
2 .
sätta upp mål för önskad kondition nivåer . Bestäm vilken vikt som du skulle vilja vara och vilken storlek på kläder som du vill passa . Bestäm om du har personlig lämplighet eller mål styrka du vill nå som att köra ett visst antal miles , slutföra en triathlon eller lyfta en viss vikt . Skriv dina mål ner så att du kan börja arbeta för att uppnå dem .
3 .
Rådgör med en dietist som kan hjälpa dig att planera och genomföra en hälsosam meny med måltider . Ange vad din personliga träningsmål så de dietist kan rekommendera lämpliga livsmedel , kosttillskott och matvanor . Om du försöker gå ner i vikt och krympa fettvävnader , kommer du att ha en annan diet plan än en person som kan söka till största delen upp och få muskelmassa . En certifierad nutritionist kommer att kunna vägleda dig ordentligt oavsett vad dina mål är . Du kan också forska på egen hand genom nutritions guider och böcker som ska ge information om vilken typ av mat du bör införliva i din kost i förhållande till dina mål .
4 .
omfatta en regelbunden motion som en del av din dagliga rutin oavsett vad dina träningsmål kan vara . Måttlig motion är nyckeln till en frisk kropp , starka ben , fast muskler och en hälsosam kardiovaskulära systemet. Motion kan också förbättra minne och koncentration, lindra stress och vända depression , minska tecken på åldrande och avvärja sjukdom . Var noga med att infoga aerob träning som promenader, jogging eller simning med styrketräning övningar såsom styrketräning . Som din kondition förbättras , kan du öka dina nivåer av motion .

tips och varningar


Håll
 • registrera dina träningsmål och göra nya mål när du når dem .


 • Previous:nothing Next:hur man skriver en personlig sjukdomshistoria

  Relaterade artiklar


 • Hur varmt och kallt ansiktet massageapparaterna arbete ?
 • Vilka är fördelarna med mentholatum ?
 • äldre som bor alternativ i Enfield, CT
 • Vilka är farorna med värmelampor på barn?
 • vad gör östrogen blockerare göra ?
 • hur man hittar ett sjukhus nära dig
 • Tio tips för jordbävningen säkerhet
 • instrument som används i dilatation & curettage
 • flebotomi & venpunktion
 • loratadin kontraindikationer
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com