Hur varmt och kallt ansiktet massageapparaterna arbete ?

Inlagd av: Jan-Olof Stoor uppdaterad: 2014-07-02
Facial massageapparaterna är slät , platt , små stenar som går att värmas upp och kylas ned till en idealisk temperatur . Sök upp ansiktet massageapparaterna om du är intresserad av kampen mot stress , öka din muskel och vävnad avslappning , förbättra din rörlighet och förbättra ditt totala känslomässiga och fysiska hälsa . Denna form av ansiktsmassage ökar din skönhet och ungdomligt utseende genom att uppmuntra blodflödet till ansiktet , rodnad lymfkörtlar av gifter och utfodring ansiktsservetter med näring och syre . Dessa i sin tur bidra till att minska rynkor, och orsaka din hud att glöda naturligt

Stone Sanitet

Stone renhållning måste ske innan varje massage och är mycket viktigt av många skäl. Även om processen är ganska enkel, är varje steg krävs. Massören måste städa ansiktet stenarna med en mild tvål allergivänliga, därefter skuras stenarna med en borste, att ta bort damm och skräp. Hon måste då placera stenarna i en kastrull med hett vatten, kokas till minst 130 till 145 grader Fahrenheit för att döda eventuella bakterier

varma stenar och kalla stenar

varma stenar används av många anledningar i massage. Förbättring av omsättning, rensning av lymfkörtlar, minskad rynkor, ökning av syre till hudcellerna och avslappning i kroppen. Kalla stenar kan användas för att minska inflammation av skada eller sjukdom och för smärtlindring.

Många terapeuter kommer att alternera mellan kalla och varma stenar för att öka cirkulationen i ansiktet mer än vad som kan göras med varma stenar ensam. Kylan av stenarna bestäms av patientens tillstånd. Din massös bestämmer din varma och kalla rutin stone massage baserat på dina individuella behov och önskemål

Massage

massören kommer att få dig vila på massagebänken, och se till att du är bekväm. Massören kommer att fråga om temperaturen, musik nivå, kläder drapera och belysning är alla tillfredsställande och kommer att göra allt hon kan för att justera dessa villkor att se till att du är helt bekväm.

massör kommer att ta bort stenarna från vattnet och frågar om stenen temperaturen är för varm genom att du vidrör dem. Hon kommer att ta bort stenar från potten med tången och låt stenar börja svalna till en måttlig temperatur på handduken bredvid henne tills de är bekväma och säkra att använda i ansiktet.

massören börjar med en lätt ansiktsmassage med olja eller lotion om så önskas-anställer Svensk massage, japansk massage eller annan professionell tekniker. Detta görs för att väcka ansiktsmuskler och förbereda ansiktet för stone massage .

massören börjar med varmt ansiktsmassage stenar . Att hon växlar mellan att använda stenar i en masserande rörelse, och låta dem vila på vissa delar av ansiktet. Hon kan använda alla varma stenar , eller växla mellan varma och kalla stenar .

Efter din huvudsakliga massage kommer din massör att börja stänga din massage med varma stenar , för att koppla dig och ta dig till en mer fredlig sinnesstämning . Efter att din massör kommer att försiktigt avslutas med en avslappnande massage med både händer och fingrar.

Post Massage Sanitet

Efter en massage, en terapeut rengöra massage stenar han har använt omedelbart, för att förhindra tillväxt av Svampen på stenar, och för att avlägsna all olja och lotion rester. Efter rengöring av stenarna han kommer att njuta dem i en mild desinfekterande lösning som innehåller l, 000 delar per miljon av en kommersiell kvartär ammoniumförening, innan torkning och lagring av stenarna i en sval torr plats.

Överväganden

Massage kan ha en negativ effekt på din hälsa om det görs på fel sätt-eller om du har ett befintligt tillstånd som sten ansiktsmassage är kontraindicerat för. Se till att din massör är kvalificerad, licensieras, limmade och försäkrad innan du skickar till en massage av henne. Du ska kunna kontrollera sina kreditiv snabbt och enkelt online, eller bör de visas i vanlig mening på väggen i sitt kontor.

inte får en sten ansiktsmassage om du är gravid om inte din läkare säger att det är okej. Dessa massage kan vara farligt om du lider av hjärtsjukdom , högt blodtryck , diabetes eller är under ständig omsorg från en klinisk läkare . Rådgöra med en läkare innan man vidtar några nya hälsorelaterad verksamhet , oavsett hur frisk du känner att du är .

Previous:nothing Next:Vilka är farorna med värmelampor på barn?

Relaterade artiklar


 • toxikologi av isopropanol
 • ljud hörapparater
 • information om blastofen tamoxifen
 • Vilka är farorna med klubbor ?
 • teknik och för tidig spädbarnsvård
 • Vilka är farorna med värmelampor på barn?
 • klasser desinfektionsmedel
 • Vad är orsaken till smärta under höger skulderblad ?
 • vilken utbildning har ni behöver göra yoga?
 • det Integumentary system i kroppen
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com