Vad är Kid ’s hjälptelefon ?

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2014-07-15
Enligt årsredovisningen för 2008 för Australiens Kid 's Help Line , 10 procent av de 5,5 miljoner ungdomar i åldern 5 och 25 erfarenhet misshandel eller vanvård . " En av sju har psykiska problem , en fjärdedel har bevittnat våld i familjen och nästan 30 procent är oroliga för familjens konflikt , " enligt rapporten . Statistik som dessa är lika överallt . Barn utsätts för många frågor och problem och ibland känner att de har ingenstans att vända

Vad det är

En Kid 's Help Line är en gratis , 24-timmars rådgivning för ungdomar , vanligtvis mellan åldrarna 5 och 25 . Telefonen , online och e- tjänster erbjuds i Australien , Kanada och i USA . The Kid linje i Alabama erbjuder sina tjänster för barn i åldern 6 till 12 .

varför de gör det

Enligt Kanadas Kid Hjälp Telefon , rådgivarna är där för att ge " omedelbart stöd och hoppas att unga människor behöver och förtjänar 24 timmar om dygnet , 365 dagar om året . "Uppdraget för varje Kid's Help Line är att ge ungdomar möjlighet att tala fritt och utan förbehåll om något de väljer

Top Oro

Den översta problem som tas upp i Barn-hjälplinjen rådgivare är. Familjerelationer , emotionell och beteendemässig förvaltning, mental hälsa, relationer med kamrater, relationer med partner, barnmisshandel, mobbning, självmord, hemlöshet eller lämnar hemmet och sorg eller förlust.

Sekretess

The Kid's Help Line håller saker hemliga. Rådgivarna låta barnen veta att vad de än säger till dem stannar mellan dem. Den som ringer behöver inte lämna sitt namn. Det enda sättet en kurator skulle behöva bryta sekretessen är när barnet berättar för honom att någon har sårat henne, kommer sannolikt att skada henne eller kommer att hamna såra henne. Dessutom kommer vägledaren måste rapportera information om den som ringer vill skada sig själv eller någon annan, eller om de har begått ett brott.

Australiens Barn-Line hemsida kallar detta "omsorgsplikt" för om en rådgivare har oro för barnets välfärd, han har en skyldighet att rapportera dessa uppgifter till behöriga myndigheter. "Rådgivaren kommer att låta den unge vet att de är oroliga och kommer att arbeta med dem för att försöka se till att de förblir säkra. "

Varför Kids Ring

Ungdomar samtal eftersom de känner ibland som att de inte har någon annan att vända. De vill inte ta itu med sina problem till sina föräldrar, lärare eller vänner eftersom vissa känner att om de pratar med någon de inte vet, det är lättare att prata.

Previous:nothing Next:hur man kan bli av tuffa akne

Relaterade artiklar


 • vad är muskulära systemet?
 • mini trampolin instruktioner
 • Regeringen fördelar för låg inkomst gravida kvinnor
 • massmedia och våld i hemmet
 • vad är det jobb i gallblåsan ?
 • Vad är orsaken till smärta under höger skulderblad ?
 • Skillnaden mellan en fotvårdsspecialist och en ortoped
 • handtvätt instruktioner
 • hypernatremi och beslag
 • fördelar och risker av progesteron kräm
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com