brandsäkerhet information för barn

Inlagd av: Ulf Friberg uppdaterad: 2014-07-03
Undervisning dina barn om brandsäkerhet kan rädda deras liv. Det är aldrig för tidigt att börja prata med barnen om farorna med eld och hur de kan skydda sig. Beredskapen för en brand nödsituation är det första steget till efterlevande det

Detektorer

Installera rökdetektorer i närheten av köket, trappor och varje sovrum. Förklara för dina barn vad de rökdetektorer är till för. Kontrollera alla detektorer månad och kontrollerar att de fungerar och byta batterier minst en gång om året. Inklusive dina barn i denna månatlig kontroll kan bidra till att utbilda dem om vikten av brandskydd. Överväg att köpa dubbla detektorer som alarm du inte bara förekomst av rök, utan även av kolmonoxid, en osynlig men dödlig gas.

Borrar

Design en flykt för varje rum i huset bör en brand utbrott. Förklara plan för att dina barn och engagera familjen i månatliga övningar att öva fly från olika platser i hemmet. Om barn sova i en andra eller tredje våningen , hålla hopfällbar fly stegar på handen. Dessa stegar finns på många hem affärer och på nätet. Lär dina barn hur du använder stege och få dem demonstrera dess användning .

Hem Säkerhet

Lär dina barn om " stopp , släpp och rulla " tekniken att släcka själva ska de fatta eld . Håll alla spisar och värmare fotogen välbevakade och vara säker på att barn förstår faran med att komma för nära dessa . Publicera en anteckning av varje telefon påminna barnen att ringa 911 i händelse av en nödsituation. Se till några brandfarliga vätskor, tändstickor eller tändare utom räckhåll. Förklara varför dessa poster är farliga.

Matlagning

För att säkerställa barns säkerhet i och kring köket, förklara för dem exakt vilka områden som är farliga och varför. Håll en brandsläckare i köket och lär äldre barn hur man använder det. Lämna aldrig handtagen krukor på spisen i ett barns räckhåll. Förvara inte snacks eller godis i skåpen ovanför området där barn tenderar att försöka klättra upp. Om de är tillräckligt gamla, lär dina barn hur man korrekt och säkert sätt driva en spis, ugn, brödrost och mikrovågsugn.

Fire Spela

Några barn oundvikligen att utveckla en stark fascination för eld och blivit nyfiken på deras förmåga att starta en brand. Uppenbarligen denna fascination kan få mycket ödesdigra konsekvenser. Om du misstänker att ditt barn håller på att göra eld spela (inställning bränder) finns det flera åtgärder du kan vidta. Ring din lokala brandkåren och se om de erbjuder utbildning brandsäkerhet för ditt barn. Var extra vaksam om att hålla brandfarliga vätskor , tändstickor och tändare utom räckhåll . I svåra fall kan ett barn bli besatt om brand spela och kan kräva att hjälpen av en psykisk hälso-och sjukvårdspersonal .

Previous:nothing Next:Hur varmt och kallt ansiktet massageapparaterna arbete ?

Relaterade artiklar


 • hur man kan gå försäkringsgrupp hälsa
 • hygien tips för barn
 • naveln och buksmärta
 • göra rastlösa ben påverkar knäna?
 • vad gör stavar göra i ögat?
 • vad är en uppsvälld mage och nedre vänstra ryggsmärtor ?
 • information om blastofen tamoxifen
 • hur du lägger till anhöriga till din sjukförsäkring
 • varför skjul kvinnor hår?
 • loratadin kontraindikationer
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com