den bästa medicinska tidskrifter

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2014-07-25

Du behöver:
Handduk
. Rakkräm eller gel .
Hydrokortison kräm ( 1 procent ) .
Aloe-baserade hudkräm .
Naturligt sheasmör .

Oavsett om du är en hälso -och sjukvårdspersonal eller helt enkelt intresserade av att lära om hälsa , kan en medicinsk tidskrift berättar om medicinska framsteg , symtom och tecken på sjukdomar och bantning . Du lär dig mer i en medicinsk tidskrift än om du hade en hälso- eller Fitness Magazine . Medicinska tidskrifter inkluderar artiklar och tips från läkare inom olika områden. Du kan prenumerera på några av de bästa medicinska tidskrifter med post eller online .

New England Journal of Medicine

Du kan läsa den här tidningen i tryck eller online . New England Journal of Medicine har information om sjukdomar , receptbelagda läkemedel, medicinska framsteg och aktuella händelser hälsa . Expert läkare och medicinsk personal skriver alla artiklar och pjäser. Tidningen har också ledare och korrespondens från vårdpersonal . Du kan läsa tidigare frågor eller lyssna på ljud versioner av tidningen . Ett abonnemang för privatpersoner kostar $ 129 för online- bara och $ 159 för on- line samt skriva ut kopior

The New England Journal of Medicine
860 Winter Street
Waltham, MA 02451 . -1413
781-893-3800 ext 5515
Content. nejm. org

The Lancet

Denna tidskrift även tillåter vårdpersonal och patienter för att läsa innehållet på nätet eller i tryck. Även om den har publicerats för läkare , sjukvårdspersonal, kliniska specialister och medicinstuderande, kunde någon nytta av den. Denna tidning innehåller information om behandlingar , villkor och symptom på sjukdomar och cancer. Du kan utbilda dig själv om onkologi , neurologi , kardiologi och diabetes . Tidningen har tre olika versioner : The Lancet Infectious Diseases , The Lancet Neurology och The Lancet Oncology . Du kan läsa tidigare tidningar på hemsidan och lyssna på ljud. En prenumeration kostar $ 150 för åtkomst on-line och $ 201 för online plus skriva ut kopior .


The Lancet
360 Park Avenue South
New York, NY 10010
800-462-6198
Thelancet . com

Journal of American Medical Association (JAMA)

This magazine publicerar 48 gånger om året och är världens mest spridda medicinska tidskriften according till JAMA webbplats. Detta är en av de mest informativa tidningar för vårdpersonal och läkare. Det har artiklar om åldrande, hjärt-och intensivvård, dermatologi, plastikkirurgi, genetik, hematologi, kirurgi och andra ämnen sjukvård. Du kan visa nuvarande eller tidigare nummer på sin hemsida, eller så kan du prenumerera. JAMA erbjuder en online-version av tidningen gratis till institutioner i utvecklingsländer. Ett abonnemang för icke-medicinska läsare kostar $ 125 för tillgång online och $ 165 för online plus skriva ut kopior. Tillgång till arkiv är extra.


Subscriber Services Center
American Medical Association
PO Box 10946
Chicago, IL 60654
312-670-7827
Jama. ama. assn. org

Previous:nothing Next:medicinska orsaker svullna ögon hos spädbarn

Relaterade artiklar


 • äldre och värmeslag
 • förekomst och orsaker till diarré hos barn
 • hur man kan bli av trä möss
 • alace doula utbildning
 • snabbt hem rättsmedel för cystisk akne kokar
 • göra rastlösa ben påverkar knäna?
 • Vad är orsaken till smärta under höger skulderblad ?
 • åksjukan & huvudvärk
 • fosterdiagnostik av bicuspid aortaklaffen
 • biverkningar av rhus tox
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com