hälsosam vana verksamhet för mellanstadiet

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2014-07-14

Du behöver:
Varmt vatten
. Gentle cleanser.
Aktuell grädde.
Antibiotika.
P-piller .

Tonåren är en så viktig , transitionary tid i livet för ett barn . Livslånga konsekvenser kan komma från de beslut som fattas vid denna tid , på många sätt de behöver mer handledning och undervisning än de någonsin gjort tidigare när de närmar sig tonåren-vuxen ålder skymtar i fjärran . Med ena foten i barndomen och en fot i vuxen ålder , de behöver en hjälpande hand för att vägleda dem .

Motion

Alla talar om fetmaepidemin bland barn. Ingen vill barnen att kämpa med övervikt i hela sitt liv . Enligt Center for Disease Control and Prevention , feta barn löper större risk för diabetes och andra långsiktiga medicinska problem , för att inte nämna att det är helt enkelt obehagligt att vara fett . Få igång dem nu på en sund livsstil och de kommer att tacka er för det i de kommande åren . Få barnen bort video-och datorspel är en utmaning för alla föräldrar . Människor, särskilt barn inte är tänkta att sitta hela dagen . Daniel G. Amen , visar MD i sina bästa säljare " Change Your Brain ändra din kropp " att av alla de saker han rekommenderar , motion är den viktigaste .

Nutrition

Den näringsmässiga sjökort som används i Healthy skollagen av 2010 innehåller några riktlinjer som skulle vara bra att försöka följa hemma . Se till att barnen i högstadiet äter en portion mörkgröna eller gula grönsaker tre eller fler gånger per vecka ( två eller flera av dessa bör vara en av olika sort ) , en annan frukt varje dag , en portion baljväxter och fullkornsprodukter. Fruktsaft bör inte ersätta frukt, mjölk vara skumma eller låg fetthalt , komfort livsmedel och drycker bör låg sockerhalt , och låg fetthalt .

Hygien

Middle school barnen fortfarande behöver bli påminda om grundläggande renlighet . Saker som tandborstning och tandtråd tänder behöver vanor de känner sig obekväma att inte göra . Det finns allvarliga konsekvenser på lång sikt för att försumma dina tänder . Tvätta händerna ofta , speciellt efter att ha använt toaletten och innan du äter . Nails kan innehålla bakterier under dem så de bör hållas kort . Sådana otäcka vanor som bita på naglarna eller dåligt bordsskick bör motarbetas , eftersom de är skadliga för barnen socialt . Detta är en ålder där barnen börja behöver deodorant och ska duscha varje dag . De växer upp , och behöver alla chanser du kan ge dem att ha framgång i sina liv.

sociala livet

Barn behöver socialt liv , och vissa har en lätt tid att göra och hålla vänner och bli inbjuden , men andra inte . För barn som kan vara blyg uppmuntra sociala aktiviteter. Detta kommer inte bara att hjälpa henne att inte vara ensam , men det kommer att lära henne en livslång färdighet att hitta saker att göra och platser att möta människor . Leta efter evenemang ditt barn kommer att njuta av att delta i. Inte alla barn trivs under samma omständigheter . Vissa gillar lagsporter men vissa kanske tycker tystare aktiviteter , saker som bokklubbar för barn , eller klubbar schack . Vissa barn är utomhus typen och kanske tycker om att vandra eller fiska . Använd resurser som det lokala biblioteket eller fritidslokaler för att hitta aktiviteter som passar varje barn som en individ , behöver inte passa en fyrkantig pinne i ett runt hål .

Previous:nothing Next:hur man kan upptäcka din fulla potential

Relaterade artiklar


 • hur auscultate lungan ljud
 • Varför är vissa människor vänsterhänta & andra rätt ?
 • hypernatremi och beslag
 • mediciner för kolik
 • hals diskproblem
 • hur man kan öka finmotorik
 • Skillnaden mellan blodplasma och blodserum
 • Vilka är de behandlingar av kräkningar i ett barn ?
 • höger skuldra och arm smärta
 • barn och musikterapi
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com