hur man passar en arm lyftsele

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2014-07-05
Lyftselar ortopediska hjälpmedel avsedda att immobilisera en skadad extremitet . Selar är särskilt användbara för att minska smärta . Människor främja läkningsprocessen genom att bära en arm lyftsele och skydda armen från ytterligare skada . Slingor är skrymmande och har en funktionsduglig utseende. De är något obekväma och påsar oftast är för stora och inte skräddarsydda . Lyftselar rymma en mängd olika storlekar och möjliggör en större rörlighet än den föreskrivna . Nyckeln till storleken en korrekt passform. Kontrollera lyftselen passar ordentligt före användning.

Du behöver:
Måttband
. Tabell.
Kudde.


1.
Mät underarmen med ett måttband från en sidledes epikondylen (armbågen) till femte mellanhandsbenet-phalangeal gemensam (handled) för att avgöra lämplig lyftsele storlek . Lyftselar sälja i fem storlekar: XS (barn), 6 till 8 inches, små, 8 till 12 inches, medium från 12 till 15 inches, stor 15 till 18 inches, XLarge 18 till 20 inches
2 <. . br>
Support skadade armen vid montering lyftselar med hjälp. Använd oskadade arm för att stödja de skadade armbågen i en rät vinkel. Låt assistenten glida lyftselen över armbågen, montering stadigt i fickan som bildas av oöppnade slutet av lyftselen. Vid montering av lyftselen utan hjälp, sitter bekvämt vid ett bord, med armbåge skadade armen böjd 90 grader i en rät vinkel. Placera den skadade armen på en kudde och skjut lyftselen på armen från armbågen. Om det inte går att dra bandet upp och över axeln, bifoga och lyft den över huvudet till motsatt axel.
3.
Håll axeln på ett neutralt, avslappnad position vid montering av lyftsele. En tillräckligt utrustade lyftsele är tillräckligt lång för att stödja i hand och handled men inte fingrarna. Korta lyftselen längd genom att vika den öppna änden sig själv. Håll den skadade handen lätt förhöjda för att minska smärta och svullnad som kan störa korrekt montering.
4.
Förlänga och förkorta bandet med hjälp av två metal "D"-formade ringar som fäster lyftselens öppna änden. Bandet bär tyngden av den skadade armen och går över oskadade arm axel. Fäst remmen genom att trä remmen genom både D-ringar. Loop slutet av bandet tillbaka över ringen längst bort från kroppen och tillbaka under den andra ringen nära kroppen för att låsa på plats. Korta remmens längd på D-ringen genom att dra mer remmens längd genom före låsning. Gör inte remmen justeringar för kort. Detta orsakar obehag genom att sätta axeln till en ryckte position.

Tips och varningar


 • vill ta bort lyftselen, glida bandet över huvudet. Unbuckling bandet inte är nödvändigt.
 • Denna enhet kommer inte att förhindra eller undanröja risken för skada. Ta inte åt för hårt banden . Om det finns några tecken på svullnad, smärta eller hudirritation , avbryt omedelbart och kontakta en läkare .


 • Previous:nothing Next:om schip regeringen sjukförsäkring för barn

  Relaterade artiklar


 • Vilka är farorna med värmelampor på barn?
 • hur man passar en arm lyftsele
 • fördelar och risker av progesteron kräm
 • bensvaghet & Parkinsons sjukdom
 • Hur man använder en NordicTrack skidåkare
 • allergisk reaktion mot magnesiumklorid
 • Skillnaden mellan en fotvårdsspecialist och en ortoped
 • hur man hittar glasögon som omfattas av Medi-Cal
 • göra rastlösa ben påverkar knäna?
 • hygien tips för barn
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com