hur man underhåller könshår prydlighet

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2014-07-10
Om du föredrar ett trimmat och snyggt blygdområdet , finns det flera sätt att hålla ditt hår snygg och upprätthålla längd eller tjocklek du föredrar . Irritation kan bli ett problem om du har nyligen börjat grooming din könshår eller om du nyligen återupptagit grooming det . Korrekt underhåll hjälper till att kontrollera problem på grund av återväxt i rakat eller vaxat områden och den ökande längd av hår som du vill behålla

rakning


1 .
Skär ner längden på håret att minska längden . Även lite extra längd kan göra området visas eller känner ovårdad om du är van vid att prydlighet där . För att göra detta använder sax för att klippa hår . Dra dem utåt försiktigt med handen , bort från huden , och klipp dem .
2 .
Tvätta blygdområdet med varmt vatten och oparfymerad tvål i badet eller duschen . Skrubba försiktigt med luffa att lossa några döda huden eller lätt inåtväxande hårstrån .
3 .
Shave några områden där du inte vill ha någon hårväxt . För att göra detta , tillämpa ett oparfymerat raklödder eller en som är märkt för bikini områden .
4 .
Dra tillbaka område av huden som du vill raka , så att huden är stram och kommer inte att flytta under rakhyvel bladet .
5 .
Raka området i riktning mot hårväxten . Om du går mot strömmen på håret, är irritation inträffar oftare .
6 .
Skölj området med kallt vatten och torka området torrt med en badhandduk . Applicera Aloe Vera , i gelform , på huden för att förhindra irritation och lugnar rakade området .

Hår Krämer


1 .
Trimma håret med en sax , så du kan se var du behöver för att tillämpa hårborttagningskräm . Dra håret bort från huden försiktigt för att undvika att skära dig själv .
2 .
Tvätta och torka huden noga i badet eller duschen och torka den torr med en handduk .

3 .
Applicera hårborttagningskräm att det område där du vill ta bort hår . Följ anvisningarna på förpackningen noga för ansökan och tidpunkt . Använd en hårborttagningskräm som är särskilt framtagen för blygd områden , som ibland kallas " bikini områden . " Använd en känslig formel om du är benägen att kemisk irritation .
4 .
Skölj bort krämen i huden med kallt vatten efter Rekommenderad tid . Ta inte raka bort krämen eller gnid in det med en tvättlapp . Följ instruktionerna på förpackningen för hudvård efter användning av grädde, som vanligt lotion kan irritera området genom att blanda med kemikalier i grädden .

tips och varningar


 • Kontakta din salong om du vill ha i området vaxad. Vaxning i blygdområdet kan vara svårt och smärtsamt . En professionell bör konsulteras .


 • Previous:nothing Next:Oklahoma mat stämpel krav

  Relaterade artiklar


 • hur man kan bli av en polyp
 • Fördelar och risker för tårna i yoga
 • Hur får man en ung pojke att sätta på lite vikt
 • vård och barnmorskor etisk kod
 • riktlinjer för män & hjärtsjukdom
 • zap löss behandling
 • toxikologi av isopropanol
 • matta installation och barnets hälsoproblem
 • Tio tips för jordbävningen säkerhet
 • hur man underhåller könshår prydlighet
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com