hur praktiken går grönt

Inlagd av: Jan-Olof Stoor uppdaterad: 2014-07-19
"Going green", eller leva ett liv på ett miljömedvetet sätt, betyder ett stort engagemang-i form av tid, ideologi och ibland pengar. Sättet att leva har blivit en viktig del av den moderna världen som vi handskas med högre nivåer av föroreningar, mer begränsade resurser och färre alternativ för bortskaffande av avfall. Genom att ta några enkla steg kan du göra en enorm skillnad i den mängd energi som du använder och avfall du producerar-och göra en positiv inverkan på hälsan av planeten.

Going Green at Home


1.
Minska din disponibla avfall. Istället för att använda plast och papper objekt engångsdomäner (t. ex. plastskålar), har din familj äta på återanvändbara porslin eller keramik. Ja, detta innebära sanering, men också kommer att producera mycket mindre avfall. Vidare skall sådant som plast, släng dispensrar tvål med permanenta objekt som du kan fylla på.
2.
Bestäm vilka material återvinns i det område där du bor och när återvinningsbart samlas. Markera dag (ar) i din kalender och se till att du har din återvinningsbara organiserat och ta dem till trottoaren natten innan de planerade att samlas in. När grannen märker grannar gör detta kan de uppmuntras att ansluta den gröna rörelsen.
3.
Använda mindre energi. Vi är vana att alltid ha våra hem "på"-lampor, tv, musik system, apparater etc. Vi behöver dock sällan dessa poster vara på , och de använder en hel del el . Stäng av-och koppla-elektriska apparater när de inte används och släck lampor när de inte är nödvändiga. Dessutom investerar i energieffektiv kompakt , lysrörslampor .

Going Green på arbetet


1 .
Uppmuntra nya reglerna . Be din arbetsgivare att anta grön politik , om den inte har gjort det , eller att stärka eller komplettera de strategier som redan på plats . Om denna politik är det officiellt , nedtecknas och distribueras till anställda , din arbetsplats snart kan skära ner kraftigt på mängden avfall som de producerar och energi den använder . Det finns också skattemässiga incitament till förfogande för gröna företag från både federala och statliga myndigheter.
2.
Erbjudandet att vara en ledare. Om din arbetsplats inte har någon tillsyn över bolagets gröna politik och praxis, erbjuda sig att ta ställning. Med uppmuntran, kan du hjälpa dina kollegor ändra sina vanor.
3.
Rid ditt kontor av "disponibel kultur. " I stället för buteljerat vatten i köket, be om ledning för att köpa en vattenkylare, istället för att använda disponibla porslin, uppmuntra medarbetare att hålla reusables på kontoret, och istället för att använda glödlampor, be ledningen att investera i längre livslängd och energieffektiva kompakt, lysrörslampor.


Previous:nothing Next:idéer till baby bevis ett hus

Relaterade artiklar


 • hur man bär en grimma hjärtmonitor
 • information om blastofen tamoxifen
 • naveln och buksmärta
 • flerbarnsfödslar & autism
 • flisas skiva & ryggsmärtor
 • ansikte , haka & övningar hals
 • hur man passar en arm lyftsele
 • New Jersey Medicaid regler för stödberättigande
 • riktlinjer för män & hjärtsjukdom
 • snabbt hem rättsmedel för cystisk akne kokar
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com