idéer till baby bevis ett hus

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2014-07-19
Det finns många faktorer att tänka på att hålla en bebis hälsa och säkerhet, som även den vanligaste husgeråd kan vara en fara för barn. Innan födseln av ett barn, många familjer går igenom sina hem noga för att göra ändringar så att barnet inte kan bli sårad.

Kök Säkerhet

Se till att hålla rengöringsprodukter och andra farliga föremål köket säkert i skåp, så att barn inte kan nå dem. Det är viktigt att se till att barn inte kan få i skåp . Byt skåp handtag som kan öppnas lätt . Oavsett hur svårt det är att öppna ett skåp , sätta lås på handtagen så att det finns något sätt en baby öppna den . Håll inte en papperskorg i köket , eftersom en nyfiken barnet kan tippa över och försöker äta dess innehåll . Alla små objekt, till exempel för dryck eller magneter kylskåpet bör hållas utanför ett barns räckhåll.

tänka framåt

Föräldrar kan minska oddsen för en baby skadas genom att ta barnets ställning och kontroll av faror . Krypa runt huset letar efter något som kan vara farligt . Tänk på vad objekt och områden i hemmet kan behöva ändras eftersom barnet växer . När en barn lär sig gå, kommer fler objekt att behöva flyttas och fler områden kommer att behöva stängas . Genom att tänka framåt och med tanke på utsikten ett barn får, är det lättare att se vad som behöver göras för att barn -bevis ett hem .

Ombud och sladdar

Eluttag utgör en fara för spädbarn , som är nyfikna av natur . Föräldrar bör omfatta öppna försäljningsställen med plastpluggar eller hitta en annan enhet blockera utloppet . Sladdar anslutna till försäljningsställen bör döljas eller som paket . Se till att inga sladdar köra över längden av ett rum eller är ute i det fria, eftersom barn kunde ta en sladd och dra ner den post som den är ansluten . Om en sladd måste köra över ett stort område , använda stark tejp för att hålla den hålls mot golvet så en bebis inte kan plocka upp den , tugga det eller flytta det .

Previous:nothing Next:flerbarnsfödsel risker

Relaterade artiklar


 • flerbarnsfödslar & autism
 • Oklahoma mat stämpel krav
 • de olika stadierna i barnets sinne utveckling
 • förekomst och orsaker till diarré hos barn
 • flerbarnsfödsel risker
 • riktlinjer för män & hjärtsjukdom
 • hur är fostret påverkas av alkohol & röker ?
 • livslängd och åldrande
 • nivåer av mänsklig beröring
 • Skillnaden mellan blodplasma och blodserum
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com