masken parasiter som orsakar ledvärk

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2014-07-18
Om du har parasiter i kroppen du kan uppleva ledvärk . Parasiter resa till mjukdelar i kroppen , och det inkluderar dina muskler och leder . Inflammation uppstår på grund av förekomsten av parasiter och cystor . En person kan feldiagnosticeras ha artrit när det i själva smärtan han upplever orsakas av parasiten gifter som samlas i muskelvävnad och leder

Artralgi

Tillsammans med led-och muskelvärk , kan du uppleva domningar i händer och fötter , muskelkramper , hjärtklappning , värk i ryggen , axlar , lår och marin samt smärta i ditt hjärta . När du lider av ledvärk , är detta kallas artralgi .

Effekter

Parasiter kan göra dig sjuk eftersom de berövar kroppen av näringsämnen samt producera exkrementer , som är giftigt avfall . Detta avfall skadar det centrala nervsystemet . Parasiten urin är faktiskt ren ammoniak , som inte är ett bra ämne att ha i kroppen , förklarar Humaworm. com .

Läge

Trettio procent av parasiter lever i matsmältningssystemet. Resterande 70 procent finns i blodet och kroppens organ , vilket inkluderar ögon och hjärna och sinus hålrum .

Numbers

Fler än 1. 000 sorters parasiter lever i den mänskliga kroppen. De flesta av de parasiter kan inte ses med det mänskliga ögat , 30 procent av dem är dock synliga

Typer

parasit som är vanligast i USA är Trichomonas . Det finns ungefär 7. 400 tusen rapporterade fall av denna parasitsjukdomar infektion varje år . Cryptosporidium orsakar 300. 000 infektioner i USA varje år och är i allmänhet vattenrelaterade ( från att simma , åka vattenskidor, etc. ) Giardia resulterar i 2 miljoner parasitinfektioner i USA varje år. Är det någonstans mellan 400 till 4. 000 tusentals fall av Toxoplasma infektioner i USA varje år , av vilka många leda till okulär engagemang . Detta parasitinfektion är den tredje vanligaste dödsorsaken som är resultatet av livsmedelsburna sjukdomar .

Previous:nothing Next:varför pojkar kissar i sängen?

Relaterade artiklar


 • nackskador från bilolycka
 • hur man hittar glasögon som omfattas av Medi-Cal
 • höger skuldra och arm smärta
 • DNA-tester tidigt i graviditeten
 • högt buller och ringningar i öronen
 • Vilka funktioner i urinröret ?
 • Skillnaden mellan en fotvårdsspecialist och en ortoped
 • hur ögat ser upp och ner
 • matta installation och barnets hälsoproblem
 • Hur varmt och kallt ansiktet massageapparaterna arbete ?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com