minnesförlust retention hos barn

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2014-07-21
Minnas är förmågan att behålla information som har lärt sig . En förlust av minne lagring kan resultera i dåligt beteende , akademiker och beslut, särskilt när barn förlorar förmågan att behålla sitt korttidsminne . Även om orsaken till minne lagring förlust skiljer , det finns ett antal saker barn kan göra för att förbättra deras minne

Du behöver : .
handduk
Rakkräm eller gel .
Hydrokortison kräm ( 1 procent ) .
Aloe-baserade hudkräm .
Naturligt sheasmör .

Identification

Det är lätt att identifiera några av de bakomliggande orsakerna till dåligt minne kvar. En av de viktigaste är bristen på sömn. Enligt Scientific American, lärande och förmågan att komma ihåg vad man lärt ökar med tillräcklig sömn. När utvilad barn är ihopkopplade mot deras motsvarigheter sömnig, studier visar att barn som utvilad utföras och mindes bättre än de som inte sover bra.

Betydelse

Ett barns minne är viktigt för daglig funktion. Det är viktigt för ett barn att komma ihåg saker de har lärt sig, oavsett om de är hemma eller i skolan. Ett bra minne gör att barnen kan komma ihåg vad de lärt sig om läsning, matematik och gott uppförande kontra dåligt beteende. Enligt Medical News Today, var en länk upptäckt som ansluter spädbarn stress till en senare minskning hjärncell kommunikation som kan leda till ytterligare underskott i minne lagring.

Överväganden

Den mänskliga hjärnan är komplicerad, framför allt ett barns hjärna, som fortfarande är under utveckling. En framväxande Hjärnan behöver rätt näring för att utföra korrekt. Detta inkluderar rätt matvanor. En studie utförd av Rachel M. Schroll , en student från Saint Martin 's University , visade minnas och kognitiva processer förbättras studenter som åt en hälsosam frukost.

Fakta

Enligt medicinska News Today , mer än 50 procent av världens barn föds upp i en stressande miljö . Även den genetiska makeup av ett barn spelar en viktig roll i minnet bibehålla och kognitiv funktion , minska den stress ett barn möter kan förbättra deras minne retention . Det kan också förbättra sitt beteende , vilket gör dem vill lära sig och komma ihåg vad de har lärt sig .

Förebyggande /Lösning

finns ett antal övningar barn kan göra för att förbättra deras minne . Det är bäst att tänka på hjärnan som en gigantisk muskel som behöver arbeta för att förbättra och bli starkare . Det är bäst att stimulera så många av de fem sinnena-ljud, syn , lukt, känsel och smak-som möjligt . Det är också bra att organisera information som har lärt sig och att försöka relatera denna information till något bekant .

Previous:nothing Next:hur man skyddar öronen när du simmar

Relaterade artiklar


 • nackskador från bilolycka
 • det Integumentary system i kroppen
 • handtvätt instruktioner
 • information om hypertoni hos nyfödda
 • Vad händer på en synaps när en neuron stimulerar en muskelcell ?
 • effekterna av koffein på foster
 • hur man kan stoppa omvårdnad
 • teknik och för tidig spädbarnsvård
 • hur man gör vatten havssalt
 • hur man kan upptäcka din fulla potential
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com