vad är muskulära systemet?

Inlagd av: Camilla Näslund uppdaterad: 2014-07-15
Enligt bästa hälsa finns det över 600 muskler i kroppen som står för 40 procent av en persons kroppsvikt . " Dessa muskler är kopplade till ben och är vanligtvis under medveten kontroll för transport , ansiktsuttryck , hållning och andra kroppsrörelser , " Best Health sade

Du behöver : .
Varmvatten
Gentle cleanser.
Aktuell grädde.
Antibiotika.
P-piller .

Definition

muskelsystemet är ett omfattande nät av muskler och vävnader som styr kroppens rörelser . Alla verksamheter som kroppen utför (dvs löpning och hopp) får hjälp av den sammandragning och avslappning av musklerna

Typer av Muscles

Det finns tre typer av muskelvävnad. Hjärtmuskeln, skelettmuskulaturen och den glatta muskulaturen. Hjärtmuskeln är i hjärtat själv. Enligt Think Quest "hjärtmuskeln är den vävnad som utgör väggen i hjärtat kallas hjärtmuskeln. " Hjärtmuskeln är tvärstrimmig (rand-liknande markeringar) och fäster ihop istället för att fästa till ben. Hjärtmuskeln är en typ av ofrivilliga muskelsammandragningar.

skelettmuskulaturen har också strimmor och är tillverkad av flera tuffa fibrer. "Var och en av dessa muskelfibrer är en cell som innehåller flera kärnor. Nervsystemet styr kontraktion av muskeln," enligt Think Quest. Skelettmuskulaturen kallas också en frivillig muskel eftersom vi ibland kan kontrollera dem.

den glatta muskulaturen utgör många av våra inre organ. Du kan hitta glatt muskulatur i urinblåsan, gallblåsa, artärer och vener. Enligt Think Quest " är den glatta muskulaturen som styrs av nervsystemet och hormoner . " . Det är på grund av detta som vi kallar dem ofrivillig

stora muskler

Enligt Kid 's Health , följer här en lista över de största muskler i kroppen : deltoideus , den pectoralis , rectus abdominus , biceps , quadriceps och gluteus maximus .

deltoideus muskler finns i axlarna och hjälpa till att föra armarna i alla riktningar . De pectoralis muskler ligger i övre delen av bröstkorgen . Rectus abdominus muskler finns under bröstkorgen , och enligt Kid 's Health , kallas " abs "för kort . Dina biceps finns i överarmen och kan hittas när du gör en muskel i armen . Quadriceps är placerade på framsidan av låren . Gluteus maximus muskeln ligger på din bakom .

Funktion

Enligt Medical Titta , musklerna " är ansvariga för tre grundläggande funktioner i kroppen . Muskler skapa rörelse , genererar värme och ge grundläggande positionering . " Den första funktionen , förmågan rörlighet , kan inträffa på grund av en elektrisk impuls som skickas till den specifika muskeln .

" Metabolism , som är processen att omvandla mat till energi , värme frigörs , vilket i sin tur bidrar till att upprätthålla en reglerad kroppstemperatur, " i enlighet med Medical Look . eftersom musklerna är i ständig rörelse , detta genererar värme , vilket kommer att öka kroppstemperaturen.

muskler också ge positionering . " Muscle håller skelettet på plats samtidigt som den tillåter den rörelsen behövs för att skapa mänsklig hållning , rörelse och aktivitet från de grundläggande av sittande och stående till finaste intrikata rörelser ", enligt Medical Look .

Dependency

Musklerna måste kunna samverka för att den mänskliga kroppen skall kunna fungera . Enligt medicinska Look , " förlust av en muskel kan påverka omgivande muskler samt musklerna som långt verkar bort från den drabbade muskeln . " Men om en muskel inte fungerar korrekt , så kan det påverka hela muskelsystemet eftersom alla muskler är så beroende av varandra för att fungera korrekt . Alla system ( dvs. den muskulösa , skelettet , nervsystemet ) arbetar tillsammans för att hjälpa kroppen att flytta och arbeta ordentligt .

Previous:nothing Next:hälsosam vana verksamhet för mellanstadiet

Relaterade artiklar


 • vad gör stavar göra i ögat?
 • Vad är orsaken till smärta under höger skulderblad ?
 • Vilka effekter cigaretter har på ett foster ?
 • Hur man använder en NordicTrack skidåkare
 • loratadin kontraindikationer
 • hypernatremi och beslag
 • hur man designar badrum i åldern
 • instrument som används i dilatation & curettage
 • vilken typ av sjuksköterskor leverera bebisar ?
 • förteckning av ärftliga African American sjukdomar
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com