Hälsa och sjukvård webbplatser

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2014-08-04
Konsumenterna forska hälsoinformation på Internet har ett antal val. Enligt Pew Internet American Life Project, människor med funktionshinder och kroniska tillstånd använda den information som finns på medicinska webbplatser för att hantera smärta, klara symtom på en sjukdom och fråga sin läkare om den vård de får. Det finns många korrekta och informativa hälso-och sjukvård webbplatser att använda som resurser.

FamilyDoctor. org

Denna webbplats finns information om vanliga sjukdomar och medicinska tillstånd. Det är enkelt att använda, med en A-Ö index villkor. Information är koncis och lätt att förstå. Förutom grundläggande informationen är sajten länkar till relaterad information. All information granskas av läkare för noggrannhet.

ClevelandClinic. org

Denna allmänna information site har ca 5. 000 artiklar om olika sjukdomstillstånd och har läkare som värd chattar, be en läkare kolumn och videor. Om du inte hittar svaret på din fråga, kan du chatta med en vardag hälso-pedagog eftermiddagarna.

Health. NIH. gov

Denna webbplats drivs av National Institutes of Health och ger information om hundratals hälsofrågor . Sajten är kopplad till andra myndigheter hälsa, såsom MedlinePlus, en hälso-databas som innehåller information om narkotika och ClinicalTrials. gov, med information om hur du deltar i en klinisk prövning.

HealthCommunities. com

Denna mycket interaktiva Webbplatsen erbjuder chattar, diskussioner och forum. Läkare övervaka platsen för att säkerställa patienter får korrekt information om ett antal olika sjukdomstillstånd. Det finns "lärcentra" med omfattande information och resurser, exempelvis verktyg för att spåra symtom och tips för att hantera ett villkor.

HealthFinder. gov

Det amerikanska Department of Health and Human Services driver denna sida, som har information på mer än 1. 600 olika hälsofrågor. Wellness verktyg inkluderar frågesporter, planerare aktivitet, hälsosamma menyer och räknare hälsa. Det finns en sökbar databas med medicinsk personal och andra organisationer hälsa .

HealthCentral. com

Denna webbplats erbjuder information från sjukvårdspersonal , patienter och förespråkar på olika hälsoproblem och sjukdomar . Besökarna kan ställa frågor och utbyta erfarenheter.

EverydayHealth. com

Denna webbplats har information och interaktiva funktioner på mer än 100 olika medicinska tillstånd, inklusive diagnos , hantering och förebyggande av sjukdomar . Det finns online- support grupper och samhällen att ge tillgång till patienter och anhöriga att hantera olika förhållanden .

RxList. com

Denna webbplats erbjuder en stor, omfattande index över detaljerad information om receptbelagda läkemedel, inklusive läkemedel bilder och ett piller identifierare. På webbplatsen finns också grundläggande information, skriven och granskas av läkare, om många olika sjukdomar.

Previous:nothing Next:bästa sättet att använda en eliptical träningsmaskin

Relaterade artiklar


 • Vilka är de hälsorisker som mikrovågsugnen livsmedel i styrofoam containrar ?
 • vad är tussin ?
 • ansikte , haka & övningar hals
 • flerbarnsfödslar & autism
 • vad är orsakerna till kräkningar och diarré hos barn?
 • nerver inblandade med foten smärta
 • nivåer av mänsklig beröring
 • effekterna av koffein på foster
 • hur man kan bli av tuffa akne
 • flebotomi skador
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com