OTC botemedel för avlivning och behandla huvudlöss

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2014-08-10
Det finns över 3. 000 arter av insekter som klassificeras som löss, som rensar på huden i nästan varje däggdjurs-och fågelarter. Den Pediculus humanis capitis är arter av löss att infests det mänskliga huvudet. Löss kan bära sjukdomar som tyfus, diken feber och återfallsfeber. Därför bör löss behandlas så snart de blir kända.

Shampoo

Det finns flera typer av schampo som används för att behandla och döda huvudlöss, enligt Mayo Clinic. En typ som används är pyrethrin, som finns i varumärket Rid. En annan är permetrin, en komponent i Nix varumärket huvudlöss schampo. Schampo används vanligen först i behandling, eftersom de är effektiva och de är lätta att integrera i en daglig rutin. Några löss i vissa regioner i landet har blivit resistenta mot pyrethrin och peremethrin, så du kan behöva prova olika mediciner för att framgångsrikt döda dem.

Majonnäs

Samtidigt som det kan tyckas märkligt att sätta majonnäs på någons huvud, den krydda är en ganska framgångsrik behandling för huvudlöss. Enligt webbplatsen , kväver Granny Meds , fettet i majonnäs lössen . Enkelt att applicera en stor del av den spred sig till det smittade området och lämna den på plats . Efter flera timmar , använd vatten blandat med ättika för att tvätta ur håret . Den majonnäs dödar inte nits ( löss ägg ), så du kommer att behöva kamma dem med en fintandad kam . Andra källor till fett , som olivolja , kan fungera lika bra som majonnäs i kvävande löss .

hårfärgningsmedel

hårfärgningsmedel har varit effektivt avdödar huvudlöss . De kemikalier i hårfärgningsmedel mätta hår , döda insekter , men du kommer fortfarande att behöva kamma ut äggen som är kvar . Om du inte är intresserad av att få ett nytt utseende tillsammans med din behandling kan du färga håret sin ursprungliga färg eller så kan du få färgen tvättas bort professionellt , efteråt . För att undvika en ny angrepp , se till att du behandlar ytor och blad i ditt hus för att döda alla andra löss källor .

tvättsprit

tvättsprit har använts för att kväva och behandla löss i Grekland år . Blöt håret med den kemiska och sedan hålla huvudet insvept i en handduk i 20 minuter . göra detta för 3 raka dagar

Tea Tree Oil

Den antibakteriella och anti- svamp naturlig ingrediens som kallas Tea tree olja är ofta används i bekämpningsmedel, och det kan användas för att behandla huvudlöss . Enligt jorden Clinic hemsida , kombinera en del olja tea tree med nio delar olivolja . Täck håret och hårbotten med blandningen , wrap huvudet i en duschmössa , sedan placera en handduk runt duschmössa , för en timme . Du kommer fortfarande behöva ta bort nits med en kam , efter behandlingen.

Previous:nothing Next:hälsorisker för tillfälliga tatueringar

Relaterade artiklar


 • Vilka är farorna med klubbor ?
 • Definitionen av laryngoskopet
 • Vad är orsaken till smärta under höger skulderblad ?
 • biverkningar av rhus tox
 • vad är effekten av baroreceptorer på andningen ?
 • bästa sättet att använda en eliptical träningsmaskin
 • instrument som används i dilatation & curettage
 • ljud hörapparater
 • stipendier för omvårdnad högskolor
 • Varför är vissa människor vänsterhänta & andra rätt ?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com