allergi taggar

Inlagd av: Jan-Olof Stoor uppdaterad: 2014-08-14
Varje dag nödsituationer uppstår när en individ inte kan kommunicera med räddningstjänst . Tid är allt när räddningstjänst kallas för att hjälpa någon . När en patient inte kan kommunicera och det är ingen runt omkring för att ge relevant medicinsk information för patienten , kan det kosta honom livet . Allergi taggar eller medicinska larm produkter gör det möjligt räddningstjänst att bättre kunna utvärdera en situation , agera i enlighet med och rädda fler liv

Du behöver : .
varmt vatten .
Salt.
Glass .

Syfte

Medicinsk varning produkter gynnar inte endast människor, men är också användbara för husdjur . Allergi taggar ge viktig information som allergier till läkemedel , livsmedel och insektsstick . De ger också särskilda medicinska historia, såsom hjärtsjukdomar , diabetes och astma . Dessa medicinska alert produkter är också till hjälp för äldre personer med Alzheimers sjukdom eller andra kognitiva störningar.

Funktioner

Det mest framträdande i den medicinska identifiering produkter är den medicinska Caduceus symbol som visar ett medicinskt tillstånd av något slag . Ett inslag i vissa medicinska identifiering produkter gör det möjligt för patienten att trycka på en knapp som sätter igång ett alarm kontaktar Emergency Medical Services ( EMS) . Detta är kvitta genom en medicinsk alert bolag , som innehar relevant medicinsk information om patienten i nöd .

typer som finns

Flera typer av medicinska identifiering produkter finns tillgängliga . Om du gillar att bära smycken , många ställen erbjuda medicinsk alert armband , halsband och klockor . Om smycken är inte din stil , finns det också plånbokskorten , taggar hund , nyckelringar , taggar sko och sport band . Pin -on -knappar och taggar väska är speciellt bra för barn när i skolan eller på lägret .

Fördelar

allergiforskning taggar förhindra allergiska reaktioner genom att ange särskilda allergier att en individ kan ha . Dessutom allergi taggar ge familj och vänner sinnesfrid bör en medicinsk nödsituation uppstår .

Anafylaktiska

Om en allergisk reaktion inträffar är det viktigt att veta vilka tecken och symtom för att leta efter . I nästan samtliga fall av anafylaxi ( allergisk reaktion ) , kommer patientens hud visas med nässelutslag och klåda och antingen en blek för rodnader i ansiktet . Vissa patienter får diarré, illamående eller kräkningar. En patient kan också presentera med en svag, snabb puls och yrsel eller svimning. Andningssvårigheter kan också förekomma om luftvägarna börjar svälla runt mun, näsa och hals. Ring 911 omedelbart med något av dessa symtom.

Previous:nothing Next:spädbarn ägg allergier

Relaterade artiklar


 • hur du lägger till anhöriga till din sjukförsäkring
 • icke-plast vs plastflaska
 • hjärt- eko ultraljud
 • Hur får man en ung pojke att sätta på lite vikt
 • skadliga effekterna av andning katt urin
 • nattljus och sömn
 • det bästa sättet att växa längre
 • sjukförsäkring bidrag för kämpande familjer i Nebraska
 • hur man får ett rum till en idealisk temperatur sova
 • Vilka är farorna med klubbor ?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com