bostadshus behandling av epilepsi hos barn

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2014-08-22
Epilepsi är en neurologisk sjukdom som orsakar kramper . Kramper är oväntade hjärnan glapp där nervceller eller neuron , brand på en mycket högre takt än normalt . Detta orsakar externa problem såsom spasmer och medvetslöshet. Residential behandlingsanläggningar som Mayo Clinic patienter stöd epilepsi med en rad olika behandlingar i en live -in inställning

varianter

Vissa former av epilepsi minskning i svårighetsgraden av symtomen över tid , medan andra ökar . Med varje variation av epilepsi , söker medicinsk behandling för att ta reda vad som väntade och vilken typ av medicinering kan vara till hjälp . Residential behandlingsanläggningar är utrustade för att hantera epileptiska tillstånd av varierande svårighetsgrad .

Mayo Clinic

Mayo Clinic i Minnesota erbjuder ett brett utbud av behandlingsmöjligheter för barn med epilepsi . Detta bostadsområde program är vanligen mindre än en månad i tid och kan göra en enorm skillnad i ett epileptiskt barns liv .

EEG

En av de första sätten att epileptiska barn får hjälp i sitt sökande efter behandling vid Mayo Clinic och andra bostäder är med elektroencefalografi (EEG). Ett EEG-test mäter hjärnvågor, och "mönster av hjärnvågor aktivitet kan hjälpa läkare att diagnostisera vilken typ av anfall. "

Nutrition

En ketogen diet har visat sig vara till en barn med epilepsi och erbjuds som tillval till privatkunder patienter vid Mayo Clinic. Det är "en hög fetthalt, låg proteinhalt, inga kolhydrater kost" som måste övervakas mycket noga av läkare på bostäder anläggningen.

Medicinering

Läkare i ett bostadsområde behandlingsanläggning får även föreskriva en mängd olika läkemedel mot epilepsi (antiepileptika). Några av dessa läkemedel, som Lyrica och Neurontin, är smalt spektrum antiepileptika avsett för behandling av en viss typ av epilepsi. Andra, som Topamax och Lamictal, är brett spektrum antiepileptika används för att behandla en rad olika epileptiska villkor.

Hope

Diagnostisera och behandla epilepsi, särskilt hos barn, är en mycket engagerad process. Lyckligtvis finns det en lång lista av mediciner och förfaranden tillgängliga vid Mayo Clinic, liksom vid andra bostadsområden epilepsi behandlingshem, som kan hjälpa epileptiker komma till ett mer stabilt och uppfyller plats i deras liv.

Previous:nothing Next:Hur utvecklingen av ett foster framsteg?

Relaterade artiklar


 • vad är orsakerna till brännande känsla i underbenet?
 • vad är effekten av baroreceptorer på andningen ?
 • bensvaghet under graviditeten
 • hur man diagnostisera PCOS
 • intressanta fakta om flerbarnsfödsel
 • hur man hittar glasögon som omfattas av Medi-Cal
 • klimakteriet och gula svullnad
 • hudfläckar hos barn
 • kök bestämmelser om livsmedelssäkerhet
 • hur man hittar ett sjukhus nära dig
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com