spis säkerhet härd som täcker för spädbarn

Inlagd av: Camilla Näslund uppdaterad: 2014-08-13
En öppen spis kan bli intressant för en bebis som börjar krypa eller gå . Den skrubbsår och blåmärken som kan bli följden av en baby som försöker klättra på en eldstad eldstad kan undvikas genom användning av en eldstad härd täcker . Det finns en mängd olika produkter eldstad säkerhet för att täcka en öppen spis eldstad och göra en säkrare miljö för barnet

Hearth Padding

Skum stoppning, som ibland kallas härden stoppning , får släppas ut runt kanterna på en öppen spis härd för att mjuka upp hörnen som kan vara farliga för en baby . Eldstad stoppning kan säkras med dubbelhäftande tejp eller kardborreband till hela kanten av härden, vilket gör skarpa kanter mjukare och säkrare för en nyfiken bebis som blir mobil.

Hearth Guards Hearth vakter används för att täcker hela härden ytan, i stället för bara kanterna på spisen härden. Tillverkad i en brand skum material, kan härd skydd vara skräddarsydda för att rymma en härd av valfri storlek eller form, enligt BabySafetyFoam. com. Skum härd vakter ger en mjuk yta för att minska risken för skador på en bebis som är att lära sig krypa, stå eller gå.

Hearth Gate

En härd grind liknar en vanlig baby grind, men är särskilt utformat för att passa runt en öppen spis härd. Syftet med en härd grind är att hålla värme och eld i en eldstad på säkert avstånd från en baby, liksom skarpa hörn och kanter som är gemensamma för en öppen spis härd, enligt TotSafe. com. Hearth grindar är tillverkade av stål, och innehåller ett antal samverkande delar för att tillgodose härdar i olika former. Det finns en sektion som ingår i hjärtat port som lätt kan öppnas av en vuxen så han kan nå den öppna spisen.

Eldstad dörrvakten

En spis dörr vakt kan monteras att hålla dörrarna stängda för eldstäder med glas bi- faldig dörrar . När dörren vakten monteras på dörrhandtag , gör det dörrarna orörligt tills dörren vakt tas bort . Öppen spis dörrvakter kan skydda barnets fingrar från att bli klämd i vikdörrar , samt hålla en baby från att nå in i eldstaden och bli bränd av en brand , enligt TotSafe. com . Dörrvakter kan enkelt avlägsnas av en vuxen för att ge tillgång till den öppna spisen.

Allmänna Öppen spis säkerhet

Uppvärmning bränder står för 36 procent av bostadshus bränder varje år, enligt den amerikanska Fire Administration . För att minska risken för ett hem brand bör eldstaden eldstaden vara fritt från skräp , dekorationer och brännbara material. Använd en skärm metallnät med öppen spis , och hålla den stängd medan en eld brinner . Lämna aldrig en eld i en eldstad utan tillsyn , och använda brandsäkra material på väggar nära eldstaden .

Previous:nothing Next:hur man köper lyfta delar stol byte

Relaterade artiklar


 • polycytemia höftproblem
 • ms Medicaid kvalifikationer
 • hur man får ett rum till en idealisk temperatur sova
 • OTC botemedel för avlivning och behandla huvudlöss
 • medicinsk anatomi tungan
 • hur man läser öga diagram
 • naveln och buksmärta
 • hur man kan öka ansiktshår
 • hur man ska behandla manliga svampinfektion
 • höger skuldra och arm smärta
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com