tatuering borttagning under graviditeten

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2014-08-07
När en kvinna blir gravid, kan hon rädda hennes tatuering kommer att bli permanent vanställd och hon kan tänka sig att ha det avlägsnas innan leverans. Även om det finns en mängd olika tatuering borttagning alternativ, ta bort en tatuering under graviditeten kan vara farligt för både en mor och hennes ofödda barn. Diskutera möjliga biverkningar och hälsorisker av tatuering borttagning med hälso-och sjukvårdspersonal innan någon behandling förfaranden

kemisk peeling

När en kemisk peeling appliceras på en tatuering , kan den kemiska lösningen leda till att huden blister och lossna , och därmed avlägsna tatuering , enligt Hub Sidor . Kemisk peeling bedrivs på en läkarmottagning eller kirurgi centrum som ett öppenvården förfarandet , men på grund av den potentiella risken för infektion och svullnad , kvinnor som är gravida bör inte genomgå proceduren.

Dermabrasion

tatuering borttagning av dermabrasion använder en slipning instrument för att ta bort ytan och mitten hudlagren , där Tattoo Ink har injicerats . Blödning är vanligt med dermabrasion, men kan minskas om cryosurgery, frysning av tatuering området utförs. Kvinnor som är gravida bör inte genomgå dermabrasion för borttagning av tatueringar, eftersom det måste utföras under narkos, enligt Hub Pages webbplats.

Krämer

krämer kan köpas över disk och tillämpas direkt på huden dagligen för att gradvis tona eller ta bort en tatuering. Även billigare, krämer arbeta långsammare än professionella alternativ tatuering borttagning och kräver en längre åtagande innan resultaten kan märkas, enligt Hub Pages. När den appliceras på huden, kan grädden bryta ner färgen och då är det bort av immunförsvaret. Eftersom grädde och bläck absorberas in i huden, är aktuella tatuering borttagning krämer rekommenderas inte för användning av gravida kvinnor.

Laser hårborttagning

laser tatuering borttagning innebär att behandla tatuering pigment direkt med en laser för att bryta pigment i mindre fragment, som sedan lätt upp och tas bort av kroppens immunförsvar, enligt Gateway Laser Center. Laser hårborttagning kan ta bort professionella och amatörer tatueringar, samt kosmetiska tatueringar, som eyeliner eller läppenna. Framgången för laser hårborttagning är beroende av hudtyp patienten har , samt ålder , färg och storlek på tatuering ska tas bort. Gravida kvinnor bör inte genomgå laser tatuering eftersom bläcket absorberas i kroppen och kan överföras till fostret , enligt New Look Laser Tattoo Removal och Gateway Laser Center .

Excision

Excision , en process där en tatuering är fysiskt skära ut i huden och sedan de återstående huden sys samman , lyckas ta bort en tatuering , men kan resultera i ärrbildning . Excision är mest effektiv när den på en liten tatuering , men kan användas under flera behandlingar på en stor tatuering , enligt Hub Pages . I vissa fall kan en hudtransplantation vara nödvändigt att reparera det borttagna huden . Eftersom området tas bort injiceras med en bedövande agent eller kräm som får tas upp i blodomloppet och överförs till barnet, bör gravida kvinnor genomgår inte en beskärning av sin tatuering .

Previous:nothing Next:induktionshäll faror

Relaterade artiklar


 • höger skuldra och arm smärta
 • information om hypertoni hos nyfödda
 • klimakteriet och gula svullnad
 • transport av fett & kolesterol
 • icke-plast vs plastflaska
 • vad är det jobb i gallblåsan ?
 • idéer till baby bevis ett hus
 • Vilka är fördelarna av en fitball ?
 • induktionshäll faror
 • hur du tar bort löss med olivolja
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com