vad är clenzology ?

Inlagd av: Jan-Olof Stoor uppdaterad: 2014-08-18
Den Clenzology u00AE Advanced Hygien System rekommenderar en femdelad rensning regim för att förhindra spridning av bakterier , hjälper individer att nå optimal hälsa . Denna regim har många fördelar för användarna och relativt få nackdelar , den mest betydande är kostnaden och hur lång tid som behövs för rengöring

Du behöver : .
Färskvatten
. 1 msk.
 blekmedel eller vinäger .
u00BC kopp vit vinäger .
u00BC dl vatten .
Liten skål.
Mjuka dukar

Fem komponenter

Clenzology Systemet är byggt på fem produkter , var och en representerar ett steg-. en hand och kropp tvål , ett öga lösning , en näsa lösning , en tand och tandköttet lösning och ett öra lösning . Anvisningar detalj korrekt användning av varje produkt . Rensningen sker med de flesta produkter på morgonen och kvällen . Vissa objekt-särskilt örat lösning-används bara ett par gånger i veckan . Det är lätt att följa instruktioner ger tips , till exempel om mängden av tvål en individ bör få på sina händer, hur lång tid för handtvätt och det faktum att tvål bör tillämpas på händerna när de är torra .

Fördelar

Clenzology produkter håller många fördelar för konsumenterna. Fysisk renhet når en optimal nivå med de fem-produktsystem. Som väl är dålig andedräkt minskat eller helt försvunnit och huden kan vara mindre benägna att finnar. Vissa feedback från konsumenterna visar en stor förbättring i sinus och allergiska symptom, även om Clenzology webbplats indikerar att "Clenzology produkter inte droger eller mediciner och är inte indicerat för bota eller behandling av sjukdom. "

Betydelse

Enligt clenzology. com, de flesta människor "gnugga sina ögon, gnida näsan och klia sig i ansiktet 20 till 50 gånger om dagen. "Dolda områden som undersidan av naglarna ger utmärkt grogrund för bakterier. En människa kan regelbundet ta upp bakterier genom att peka på saker och överföra dem till ansikte, läppar, ögon och andra områden där de kan leda till sjukdom. Germs kan orsaka sjukdom i vanliga individer och presentera ett ännu större hot mot personer som redan är sjuka. I själva verket var andelen vård-associerad infektion uppskattas av World Health Organization någonstans från 9 procent till 30 procent inom intensivvården i hela världen, till stor del tillskrivas till hygien frågor.

Nackdelar

Clenzology produkter kostar mer än genomsnittet tvål, tvättar ansiktet, tandkräm och lösningar öra. Vad bra, är regimen relativt tidskrävande. Produktens behållare kräver lagring borta från direkt solljus och hög värme. Människor bör inte heller använda produkterna om de har vissa sjukdomstillstånd. Clenzology konstaterar att personer som är gravida eller har sköldkörtelsjukdom kanske vill undvika att använda Clenzology produkter. Personer som har fått rådet av läkarkåren inte att simma med ansiktet under vattnet bör undvika användning av ansikte tvätt och öra lösning.

Tillgänglighet

Clenzology produkter visas för försäljning oftast på webben, genom Clenzology webbplats och via andra online hälsa, friskvård och platser hygien. Vissa webbplatser visar att hela systemet är inte längre tillgänglig och erbjuda enskilda objekt till salu. Däremot den officiella sajten, som säljer produkter till full pris, möjlighet att köpa en hela kitet. Enskilda individer vill kolla med lokala hälso-och wellness-butiker samt om andra alternativ för inköp Clenzology produkter.

Previous:nothing Next:den bästa ämnen för DNA-test

Relaterade artiklar


 • snabbt hem rättsmedel för cystisk akne kokar
 • hur praktiken går grönt
 • vad är fosfatidyl glycerol ?
 • icke-plast vs plastflaska
 • hur du tar bort tillfälliga tatueringar från huden
 • vad gör östrogen blockerare göra ?
 • vad är den kemiska riskerna med rengöringsmedel på mat ?
 • vad är en naturlig konsument ?
 • Vilka effekter cigaretter har på ett foster ?
 • Definitionen av laryngoskopet
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com