vad är en naturlig konsument ?

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2014-08-03
En naturlig konsument är en person som i allmänhet undviker bekämpningsmedel, föroreningar, konstgjorda tillsatser och alltför bearbetade livsmedel, kläder och utstyrsel. Den naturliga konsument gör personliga val för att hedra hans eget välbefinnande och för att förbättra sin miljö. Generellt köper den naturliga konsumenten objekt som inte är konstgjorda eller syntetiska, men som är produkter som kommer från eller odlas i naturen. En naturlig konsument kan köpa eller använda varor som anses hälsosamt i en mängd olika kategorier, inklusive mat, sjukvård, kläder och även produkter för sällskapsdjur.

hälsokost aficionados

naturliga livsmedel kan vara organisk, men naturliga livsmedel är inte nödvändigtvis odlas utan bekämpningsmedel. En naturlig kost kan bestå av lokalt odlade livsmedel, eller den bildade naturliga konsumenten kan se för varor som inte innehåller mer än fett, transfetter, eller konstgjorda färgämnen eller aromer. En naturlig foodie kan äta allt organiskt eller hon kan äta frigående djur som gavs utrymme att växa och röra sig fritt medan de levde.

Historia: Silent Spring

Den naturliga Food-rörelsen växte fram ur Rachel Carsons banbrytande bok, Tyst vår, som avslöjade livsmedelsindustrins dåliga jordbruksmetoder som ledde till bekämpningsmedel i näringskedjan, och som hon upptäckte ledde till efterföljande sjukdom hos dem som åt maten, liksom subtila och inte så subtila fosterskador av dem som omfattas av effekterna av bekämpningsmedel i livmodern.

naturligt slitage

naturligt slitage har blivit viktig i plagget idustry. Bekämpningsmedel gratis tyg fibrer är tillgängliga för naturliga konsumenter även på lågpriskedjor produkt. Alla naturliga fibrer-inklusive bomull, ull och lin, är att föredra framför den naturliga konsumenten över syntetiska tyger som rayon och nylon. Naturliga färgämnen är att föredra framför syntetiska färgämnen eftersom de anses hälsosammare för kroppen

Natural konflikter. Vetenskap och rädsla

Data är allmänt tillgänglig om hälsoeffekterna av naturliga produkter, men det finns vissa konflikter mellan hälsa Påståenden som naturliga aktivister förespråkar och de faktiska effekterna de hävdar är antingen skadlig eller till hjälp för konsumenten. Till exempel har många naturprodukt användarna att de kommer att få någon föroreningar i kroppen , även vacciner , av rädsla för senaste rapporterna om att vacciner är ansvariga för denna barndom störningar som ADD och autism . Läkare och allmänheten förespråkar hälsa är oroade över att pressen som naturligt konsumenterna samla kan skada vetenskapens framsteg och folkhälsa säkerhet

Natural utlämnande . vetenskapliga granskningar

Kontroverser överflöd i den naturliga konsumentprodukter industrin över konsumenternas rättigheter att köpa "rena" produkter kontra rätten till industrin för att skapa produkter som snabbt och billigt sätt de finner lämpligt . Den naturliga konsument vill full information om alla produkter som kommer till marknaden. Vissa producenter, till exempel sällskapsdjur livsmedelsproducenter, är tillåtna att marknadsföra produkter som inte uppfyller standarderna i livsmedel krav, alltså, några naturliga webbplatser för konsumenter nu undersöka produkter i syfte att upplysa konsumenterna om potentiellt skadliga ingredienser i de produkter de köper.

Previous:nothing Next:hur man odlar ansiktshår vid ung ålder

Relaterade artiklar


 • zap löss behandling
 • massmedia och våld i hemmet
 • vad är orsakerna till heta öron ?
 • varför skjul kvinnor hår?
 • hur man passar en arm lyftsele
 • sjukförsäkring bidrag för kämpande familjer i Nebraska
 • information om hypertoni hos nyfödda
 • hem Dopplerrester säkerhet
 • mini trampolin instruktioner
 • matta installation och barnets hälsoproblem
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com