Montana sjukförsäkring för barn

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2014-09-09
Montana sjukförsäkring för oförsäkrade barn kallas hälsosamt Montana Kids ( HMK ) program . Det är en federal stat-sponsrade sjukförsäkring program som erbjuder kvalificerade barn sjukförsäkring gratis eller till låg kostnad till sina familjer. Programmet erbjuder heltäckande hälso -och sjukvård till barn i behov

Syfte

Programmet avser att ge sjukförsäkring till oförsäkrade barn vars föräldrar göra för mycket pengar för att kvalificera för Medicaid --- allmänheten sjukförsäkring för de fattiga-. men för lite för att ge täckning från den privata marknaden.

Behörighetskrav

HMK är tillgänglig för Montana invånare som är amerikanska medborgare eller kvalificerade utlänningar . Barn 18 och under är berättigade till sjukvårdsförmåner enligt detta program. Familjer måste uppfylla ett sms riktlinjer att kvalificera sig. Dessutom kan barnets förälder eller styvförälder inte vara anställd av Montana State regeringen eller Montana universitetssystemet .

Tjänster

HMK erbjuder ett brett utbud av hälso -och sjukvården för att möta behoven i Montana barn . Det omfattar förebyggande vård , rutin läkarbesök , receptbelagda läkemedel , tandvård och vision , sjukhusvård och mycket mer. Kontrakterade vårdgivare i hela Montana på flera platser leverera vårdtjänster till barn som en del av HMK .

Programdeltagande

Föräldrar tillämpas med staten skriva in sina barn i programmet . Programmet är tillgängligt online från Department of Public Health Human Services webbplats eller på länsnivå av offentligt stöd , avdelningar hälsa, barnomsorg, utbildningscentra tjänar låginkomsttagare barn och Indian Health Services , bland andra platser . Familjer kan också få ansökningar genom att ringa 1-800- KidsNow . Tillsammans med den ifyllda och undertecknade ansökan kontroll av information som lämnas är korrekta , måste föräldrarna lämna dokumentation av medborgarskap , till exempel en födelseattest , och resultaträkningar. Institutionen för folkhälsovetenskap Human Services erbjuder utskick instruktioner på sin webbplats .

Kostnad

Programmet är gratis för barn till familjer för fyra med en hushållsinkomst på $ 55. 125 och med 2009 . Familjer över denna inkomstgräns vars barn saknar sjukförsäkring betala en liten avgift för täckning vid tidpunkten tjänster levereras . Det faktiska avgiften beloppet bestäms av familjens inkomster och storlek .

Previous:nothing Next:raspiga andas in spädbarn

Relaterade artiklar


 • hur man får ett rum till en idealisk temperatur sova
 • hur datorer används för att registrera sjukdomshistoria av patienter
 • fysisk aktivitet bedömning i barn-och ungdomar
 • Illinois cobra lagar
 • Vad är orsaken till smärta under höger skulderblad ?
 • hur äldreomsorg och den svaga
 • hur man kan gå försäkringsgrupp hälsa
 • amning & Zyrtec
 • kolon bevattning hos barn
 • makens övergrepp av män
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com