Texas sjukförsäkring för barn

Inlagd av: Camilla Näslund uppdaterad: 2014-09-06
Delstaten Texas erbjuder alternativ sjukförsäkring för barn så att de kan få läkarvård och tandvård de behöver, främja deras hälsa och välbefinnande. Staten erbjuder två försäkringar alternativ för dem som uppfylla kvalifikationskraven. Barnens Medicaid erbjuds familjer med låga inkomster utan kostnad, och Barnens Health Insurance Program är en kostnadsfördelning för Texas familjer något högre inkomstnivåer

Barnens Medicaid

Barnens Medicaid är ett försäkrings-program som erbjuds kvalificerade familjer och är gratis för dem som uppfyller vissa kriterier. Denna försäkring Programmet finansieras av statliga och federala statliga bidrag , och är tillgänglig för alla som uppfyller inkomster och hemvist behörighetskrav . Programmet erbjuder medicinska fördelar för barn med någon försäkring självrisker eller livstid förmåner maximal klausuler . Föräldrar eller vårdnadshavare som inför oväntade arbetslöshet eller plötsliga förändringar i inkomst kan ha möjlighet att få tillfälligt Medicaid täckning om kriterierna är uppfyllda .

CHIP Försäkring

Barnens 's Health Insurance Program ( chip) är utformad för att hjälpa familjer som inte inte omfattas av statens Medicaid -program på grund av högre månatliga eller årliga inkomst. CHIP fungerar som alla andra försäkringar plan . Familjer som godkänts för programmet betala årliga anmälningsavgifter och ges möjlighet att välja en vårdgivare som från en godkänd lista . De som får fördelarna kan bli skyldig att betala gällande samarbete betalar för mottagningsbesök och kostar recept som en del av programmets kostnadsdelning krav . Det samarbete betala och avdragsgilla är fastställda vid tidpunkten för godkännandet och baseras på deltagarens inkomster .

Fördelar med båda programmen

Båda dessa försäkringar täcker medicinska fördelar , såsom rutinkontroller och brådskande besök kontor , akutmottagningen besök , receptbelagda läkemedel, vaccinationer , röntgen och lab tester . Dental kostnader täcks också som en del av planerna förmåner . Kostnader i samband med synundersökningar och glasögon är godkända utsläppsrätter också. Båda programmen måste förnyas varje år , och resultatet kvalifikationer skall vara uppfyllda under varje förnyelse period , för att fortsätta delta i programmen .

Så kvalificerar

De sökande måste vara 19 år eller yngre för att få Medicaid och 18 år eller yngre att delta i CHIP . Inskrivna skall vara amerikanska medborgare och lagligt bosatta i delstaten Texas . Sökande måste också uppfylla ett sms krav för att vara berättigade till programmen. Behörighet är baserad på antalet människor som bor i hushållet och de månatliga och årliga beloppen inkomst för familjen . Föräldrar , mor-och farföräldrar och vårdnadshavare kan ansöka om täckning på barnets vägnar .

Ytterligare information

För mer information om antingen försäkrings- program eller att ställa frågor om programmet eller förnyelse processer , besök CHIPMedicaid. org eller ring 1-877-KIDS-Now ( 543-7. 669 ) .

Previous:nothing Next:moderskap hudvård





Relaterade artiklar


 • Illinois cobra lagar
 • vad är orsakerna till brännande känsla i underbenet?
 • flebotomi & venpunktion
 • gallring hår & män
 • kvinnors hälsa stipendier
 • vilken utbildning har ni behöver göra yoga?
 • vilken typ av sjuksköterskor leverera bebisar ?
 • lägre sternum smärta
 • de olika stadierna i barnets sinne utveckling
 • kvalifikationer att placeras i halvvägs hus




  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com