bred bas sockerrör tips

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2014-09-19
bred bas käppar är gånghjälpmedel som har fyra ben på botten av sockerrör , ordnade i form av en rektangel , för att skapa en större yta vid foten av sockerrör . Den bredare basen gör det möjligt att sockerrör för att ge en användare med ökad stabilitet . Det är dock viktigt att sockerrör används på rätt sätt för att undvika skador och maximera nyttan .

Mätning

Rätt passande för en käpp är viktigt . Klippa det för kort kan orsaka ryggvärk på grund av böjning över för långt , medan skär det för lång tid kommer att förhindra sockerrör från att erbjuda största möjliga stöd . Att hitta den perfekta längden, bör sockerrör klippas så att, med den bifogade bred botten och den enskilde står upprätt med armarna avslappnade, toppen av handtaget kommer upp till böja av användarens handled.

Walking

När man går med käpp, ska användaren hålla det i handen som motsvarar den svaga ben, vilket är en person med nedsatt förmåga i vänster ben ska hålla sockerrör i sin vänstra hand. Den sockerrör inte rör sig i samband med svaga ben, utan det rör sig samtidigt som den starka ben. De enskilda promenader genom att placera käppen på marken bredvid den svagare ben och fot framåt mellan fyra och sex inches med både sina starka ben och käppen framåt samma avstånd på samma gång. När sockerrör och starka ben är på marken igen, är att användaren sedan kan flytta de svagare ben framåt till även med starka ben och sockerrör.

Säkerhetstips

När första att stå upp ur sängen eller ut av en ordförande, bör enskilda paus i några sekunder för att få sina lager. Hos vissa personer kan dessa förändringar i hållning leda till tillfällig yrsel, vilket förvärras av den svaga ben är svårt att stödja kroppen. Dessutom bör hala ytor undvikas, såvida det inte finns några andra alternativ, eftersom de kan leda till att sockerrör förlora dragkraft. När det är möjligt, sockerrör användare, samt personer som bor med dem, bör hålla golven rena för att minska risken för att snubbla och falla över lösa föremål.

Previous:nothing Next:hur man hittar en kvinnas ägglossning datum

Relaterade artiklar


 • förskola hälsa spel
 • vad är orsakerna till heta öron ?
 • vad är en naturlig konsument ?
 • ljud hörapparater
 • Hur utvecklingen av ett foster framsteg?
 • hur man hittar sköt poster för texas barn
 • Hur får man en bebis som används för att nappen
 • Alpha Hydroxy & graviditet
 • entropion i spädbarn
 • Oklahoma mat stämpel krav
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com