frågor om barnläkare

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2014-09-29
En relation med en barnläkare kan pågå så länge som 18 år , så du vill vara väl förberedd innan du intervjua en blivande barnläkare . Ställa rätt frågor om läkare innan du möter kommer att göra intervjun mer produktiv . Om du är bekväm med läkare när intervjun kommer , kan du flytta rätt in diskutera viktiga frågor som filosofi av barnuppfostran , amning och vaccinationer .

Utbildning

Är doktorn styrelse-certifierade , vilket innebär att hon har haft flera år av specialkemikalier utbildning i barns sjukdomar och avlagt uppdrag av American Board of Pediatrics ? En barnläkare måste upprätthålla en fullständig och obegränsad rätt att utöva läkaryrket och hålla strömmen genom att ta Underhåll av certifiering fortbildning kurser. Du kan kontrollera intyg om de animaliska biprodukter webbplats .

Har läkaren du funderar har privilegier på sjukhuset där du ska föda ? Om så är fallet , även om han inte är närvarande vid förlossningen , kan han undersöka barnet inom 24 timmar . Om du levererar på ett stort sjukhus utanför ditt hem område kommer hemvist barnläkare undersöka det nyfödda barnet. Om allt är väl , kommer din barnläkare göra sin egen första undersökning av barnet inom de första två veckorna i livet .

Pre-Screening

Telefon en anställd vid läkarmottagningen och hon kommer att kunna svara på enklare frågor om hur förfarandet avser. Är din sjukförsäkring accepteras där , vad är avgifterna för tjänsten och hur är betalningar hanteras ? Om den personen är tillmötesgående och hjälpsam , är det sannolikt andra staffers kommer också .

Om du föredrar en solo praxis , fråga vad som händer när läkaren är borta och ett barn blir sjukt . Om du lutar dig mot en gruppövningar , fråga hur många barnläkare är i gruppen och om ditt barn kommer att ha en primär läkare ? Vad är tidsplanen för väl babyn besök och hur lång tid tar det brukar ta att få en tid ? Vilka är kontorstid och hur de hanterar out-of-timmar samtal och nödsituationer ? Många grupp praxis har en timme morgon telefon när föräldrarna kan prata med en läkare eller sjuksköterska som avgör om barnet behöver omedelbar behandling ? Samla in så mycket information som möjligt i förväg kommer att låta dig fokusera på " passa "när du och läkaren träffas för första gången .

Andra rekommendationer

När läkaren kvalifikationer och kontoret är etablerade till din belåtenhet, är det dags att täcka immateriella tillgångar. Värva dina vänner och grannar för rekommendationer. Fråga specifikt vad de tycker om Doktor X och om de är nöjda. De flesta mammor kommer att tala uppriktigt till en mor-till-vara om Baby läkare. Om man säger till dig att hon gillar bara en av de fyra läkarna i den pediatriska praktiken hon använder, fråga varför men inte styras av en enda åsikt. Du vill ha en barnläkare som är bekväm med både mamma och barn och lyssnar på föräldrarnas oro. Du vill veta om han ofta verkar rusade eller otåliga under samrådet. Om dessa svar från andra om barnläkaren som övervägs är gynnsamma, är du redo för en intervju.

Previous:nothing Next:nödsituationer säkerhetsutbildning

Relaterade artiklar


 • pool risker för barn
 • hur man använder clomid
 • hypernatremi och beslag
 • hur man ska behandla kliande ben efter rakning
 • Vilka är de hälsorisker som mikrovågsugnen livsmedel i styrofoam containrar ?
 • skalle utveckling i mänskliga manliga
 • Montana sjukförsäkring för barn
 • Fördelarna med vuxen dagis
 • spik tillväxt & graviditet
 • Definitionen av laryngoskopet
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com