fysiska och kognitiva utveckling i mitt barndom

Inlagd av: Camilla Näslund uppdaterad: 2014-09-28
" De växer så fort " är den ständiga klagan för den förälder med barn i skolåldern . Barn i mitt barndom (i åldrarna sju till tolv ) först börjar visa egenskaper hos de vuxna att de är avsedda att bli . Under mitten barndom , barn växa och lära snabbt , bli mer aktiva i lek och socialisation , och börja förfina sina språkkunskaper , ofta med hjälp av dem att uttrycka sin individualitet stärka

fysisk tillväxt

Genom mitt barndom, barn tenderar att växa stadigt, få 2 till 3 inches per år. Pojkars och flickors storlek och tillväxt tenderar att vara ganska lika i genomsnitt under denna tidsperiod. Armar och ben växer allt längre, och torsos blir tunnare med kroppens totala fett stadigt minskat. Genom mitt barndomen kommer barnen dubbleras i styrka

Motorisk

I hela mitt barndomen kommer barnen lära sig att cykla, slå Baseballs, kasta och fånga frisbees, skateboard, hoppa rep och skjuta en basketboll, bevis på en stark utveckling i grovmotorik. Deras skrift kommer att bli mer lättläst, och de kommer att visa större skicklighet och detaljer i sina teckningar. Lärande musikinstrument blir möjligt tack vare framsteg i sin motorik.

Språk

Om du är runt en grupp med sju till 12-åringar, kan du ha problem med att få ett ord i högkants. Barn i denna ålder lär sig konsten att konversationen och tenderar att praktisera det mycket. Språk konst utvecklar också som barn lära sig att komponera mer komplexa meningar och börja gruppera sina idéer logiskt och hierarkiskt.

Socialisering

konflikter med föräldrar börjar föröka sig i mitt barndom som barn börjar att uttrycka mer av sin individualitet . En växande känsla för vad som är rätt och fel i världen kan ofta leda till handlingar uppror . Föräldrarna själva ofta har svårt att anpassa sig deras barns nyvunna självständighet , vilket förvärrar problemet . Med kamrater , skolålder barn kämpar med sociala trycket , oroa acceptans av grupper och börjar knyta an till enskilda personer , identifiera vilka de är närmast med som " bästa vänner " och som skiljer dem från den större gruppen .

Potentiella Hälsoproblem

fetma bland barn i skolåldern är ett växande problem . Barn som är feta inte bara lida större fysiska problem , men rapporten är deprimerad och kan ha mer beteendeproblem . Myopi är också en fråga hos barn i skolåldern , som påverkar så många som 25 procent av dem . Den ökade aktiviteten hos barn i denna åldersgrupp kan leda till fler skador . Astma kan visa upp i denna ålder och är den vanligaste orsaken till skolan frånvaro .

Previous:nothing Next:förebyggande hälsoinformation för barn

Relaterade artiklar


 • vad är en uppsvälld mage och nedre vänstra ryggsmärtor ?
 • Oklahoma mat stämpel krav
 • Vilka funktioner i 4D ultraljud ?
 • bilaterala mastektomi definition
 • vad man ska göra för sår triage ?
 • hygien tips för barn
 • hur man odlar ansiktshår vid ung ålder
 • Illinois cobra lagar
 • lös hud från en graviditet
 • produktiv hårvårdsprodukter
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com