lämplighet idéer för undervisning en vattensport klass

Inlagd av: Charlotte Wannberg uppdaterad: 2014-09-27
En vattensport klass är ett spännande sätt för alla att få motion och hettan. Vatten motion kan främja spridning , förbättra flexibiliteten och öka avslappning . Denna typ av motion kan också minska stressen ut på muskler och leder , så människor i alla fitness nivåer och åldrar kan vara med och få en bra träning . En vattensport klass som undervisas av en skicklig yrkesman kan innehålla aerobics , simma varv , yoga och kickboxning samt införliva träningsutrustning såsom hantlar .

Aerobics

Vatten aerobics får alla flytta . Detta är ett säkert val för en flera år klass, eftersom vatten aerobics kan utföras på olika intensitetsnivåer. Genom att införliva aerobic flyttar liknande dem som utförs på land , kommer du att kunna ge ett krävande träningspass samtidigt som man hjälper deltagarna att öka styrka och uthållighet. Finger placering kan bidra till att göra träningen mer eller mindre utmanande . Genom koppning händerna eller öppnar fingrarna skapar du turbulens i vattnet , vilket gör att utöva svårare .

Använda Noodles

Swim nudel övningar är ett roligt sätt att få alla att flytta och ha roligt. Aquatic mönster som nudel cirkeln sikt kan göras tillsammans med musik. Ge alla en simtur nudel och få dem bildar en cirkel och placera nudel bakom deras rygg, under deras armhålorna. Låt dem stå nära varandra och ta tag i slutet av simma nudel på båda sidor om dem. Ge alla växlande siffror, t. ex. ett och två. När du spelar musik, har alla Number Ones flyter mitten medan antalet tvåor körs i en cirkulär riktning. Efter tre omgångar kan du ha dem vända och springa åt andra hållet, vilket kommer att bli svårare eftersom vattnet kommer att ha turbulens. Efter ytterligare tre omgångar, siffror variabel, den andra gruppen sikt.

Hantlar

Enligt Turnstep. com, med hantlar är en bra teknik för en vattensport klass. Med din klass utföra stansning rör sig i vatten med en hantel i handen ger en bra träning. Låt deltagarna stanna på en plats och punsch framåt, punsch ner, punsch över och punsch i en uppercut rörelse. Sätt sedan på hantel till andra sidan och upprepa. En annan effektiv övning är jogging på plats med en hantel i handen och peka på fotled, händer switch och upprepa. Med endast en hantel kommer bidra till att motverka utövare att använda sin kärna muskler att upprätthålla sin balans.

Previous:nothing Next:kakaosmör bränna behandling

Relaterade artiklar


 • Hur varmt och kallt ansiktet massageapparaterna arbete ?
 • Montana sjukförsäkring för barn
 • förvaringsplats för personliga medicinska uppgifter
 • Vilka är orsakerna till den extrema torra ögon i 60 - åriga kvinnor ?
 • ljud hörapparater
 • seraquel & barn
 • spik tillväxt & graviditet
 • hur man använder saltvatten för att framkalla kräkning
 • hem Dopplerrester säkerhet
 • naveln och buksmärta
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com