minnesota medicinsk hem lärande samarbetsaktiviteter

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2014-09-11
Minnesota Academy of Family Physicians beskriver medicinska hem som en "lovande ny metod för hälso-och sjukvården som förbättrar hälsoresultat, förbättrar tillgång och minskar de totala kostnaderna. " I december 2009 Minnesota departementen Health och Human Services utvecklat en process för vårdcentraler att bli hem hälsovård. Lärande collaboratives är utformade för att förbereda kliniker för att hjälpa patienter och familjer arbeta med kliniker för att samordna och förbättra kvaliteten på sin sjukvård.

Pediatric lärande Collaborative

Den första Minnesota medicinsk hem Projektet startade 2004 för att ge primärvården samordnings-och familje-vård för barn med komplicerade eller kroniska sjukdomar. Det började som en formell kvalitetsförbättrande initiativ av den federala regeringen. I mars 2008, 23 barn och familj medicin lag skulle mötas i en Minnesota medicinsk hem lärande samarbete, den största i sitt slag i landet. Sedan dess Minnesotas lagstiftande kommission för Health Care Access har byggt sitt hälsorekommendationer sjukvårdsreformen runt medicinsk hem modellen.

Clinic Lag

Flera händelser har utformats för att uppfylla Minnesota Health Care Hem lagens krav på " en . . . samarbetsprojekt för att ge möjlighet för bostäder sjukvård och myndigheter att utbyta information med anknytning till kvalitetsförbättring och bästa praxis . " I oktober 2009 departementen Health och Human Services sponsrade en intensiv fyra dagars utbildning för tvärvetenskaplig klinik lag som utförs av Institutet för Family-vård , en internationellt erkänd organisation med fokus på patient- och familje -centrerad vård . Denna utbildning har utformats för att hjälpa läkare, assistenter läkare, sjuksköterska utövare och andra kliniken personal lära sig hur den medicinska hem modell förbättrar patientvården och innehåller kostnader genom att samordna alla av patientens vård i en miljö.

Genomförande Utbildning

Hälso-och sjukvård hem är skyldiga att delta i en lärande samarbete för att certifieras av staten Minnesota. En andra händelse i oktober 2009 stod för mer än 250 personer till en tvådagars statsunderstödd kollaborativt lärande fall täcker olika aspekter av hälso-och sjukvård hemmet genomförande, bland annat certifiering, identifiera patienter och utveckla register, genomföra kvalitetsförbättring på en praktik-nivå, klinik kulturell förändring, genomförande hem sjukvård på systemnivå och engagerande patienter som partner.

Resource Guide

Minnesota Health Care Hem Resurs-och utbildningsnämnden planerar framtida lärande samverkande händelser. Den har utvecklats ytterligare pedagogiska resurser baserade på material via flera statliga och nationella organisationer med anknytning till den medicinska hem modellen. Guiden ger information till kliniker och primärvården läkare om bakgrunden till hem sjukvården och hur du kommer igång att genomföra dem. Guiden har tre delar, var och en innehåller flera länkar till webbplatser, artiklar och andra informationskällor. Delarna är " Komma igång-General Resources "," Patient-och familjeomsorg-vård " och "" Health Care Hem Bakgrund Information från staten Minnesota " .

Previous:nothing Next:tecken och symtom på lågt progesteron & östrogen

Relaterade artiklar


 • hur man använder en strumpa stöd
 • klimakteriet och gula svullnad
 • instrument som används för att höra ett hjärtslag
 • typer av springmask
 • vad är gränsen för upplösning av det mänskliga ögat ?
 • varför skjul kvinnor hår?
 • tidig språkutveckling hos fullgångna och för tidigt födda barn
 • transport av fett & kolesterol
 • hur man kan bli av en polyp
 • kvalifikationer att placeras i halvvägs hus
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com