tidiga filmvisningar för afroamerikaner att eliminera sjukdomar

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2014-09-21
afro-amerikaner är ett bra grupp utsatt för upphandlande vissa sjukdomar i en alarmerande rate. Whether dessa sjukdomar beror på familjens historia, brist på sjukvård, eller dålig. kost, kan få rätt filmvisningar arbeta för att eliminera dessa sjukdomar. Inte alla sjukdomar har varningsskyltar, vilket gör det nödvändigt att förstå din kropp och schema årliga kontroller.

Hypertension Screening

Högt blodtryck har kallats "den tysta döden" eftersom de flesta människor med sjukdomen känner sig frisk och göra inte söka läkarvård. Afroamerikaner löper en större risk för högt blodtryck på grund av dålig kost och brist på motion. Om den lämnas obehandlad kan denna sjukdom leda till stroke , njurproblem , hjärtinfarkt , eller tom döden . Högt blodtryck gör att hjärtat att pumpa hårdare för att leverera behövs blod till organ . Hypertoni kan förebyggas med regelbunden filmvisning med en blodtrycksmätare . En förändring i kost och läkemedel används ofta för att kontrollera högt blodtryck .

Diabetes Screening

Vissa riskfaktorer för att utveckla diabetes är genetik , högt kolesterol och ökad vikt . Afroamerikaner löper högre risk för diabetes än många andra etniska grupper. Diabetes kan leda till andra villkor, såsom synförlust, njursvikt och dålig cirkulation. Det finns två visningar för att diagnostisera denna sjukdom, den fastande plasma glukos test (FPG) och glukostoleranstest. FPG administreras efter fasta i 8 timmar. Om nivåerna är 126 mikrogram eller högre, diabetes närvarande. Den glukostoleranstest är en uppföljning till FPG.

Prostate Cancer Kolla

African American män löper stor risk att dö av prostatacancer på grund av någon screening eller sen filmvisning. Hjälplös cancer utvecklas långsamt och kan behandlas med en förväntad fullständig återhämtning när ordinarie filmvisningar utförs. De två tester är de prostataspecifikt antigen test (PSA) och rectum tentamen (DRE). De PSA-tester blodet för cancerceller. Den DRE är en fysisk undersökning utföras på prostatan.

Breast Cancer Kolla

Bröstcancer är uppenbart när onormala celler "söndra utan ordning eller kontroll. " Bröstcancer drabbar afrikanska amerikanska kvinnor i högre takt än andra raser av kvinnor. Vissa riskfaktorer är ålder , genetik , och brist på fysisk aktivitet . Tidiga tecken på denna sjukdom kan vara en knöl på bröst eller armhåla , bröstsmärtor och ansvarsfrihet. Kvinnor kan ett månatligt -examen och övervaka för eventuella onormala förändringar . Ett mammogram rekommenderas årligen en gång en kvinna når 40 år gammal . Den mammografi screening är en röntgenundersökning som upptäcker cancerceller tidigt .

Previous:nothing Next:som ritat ultraljudsteknik?

Relaterade artiklar


 • hur praktiken går grönt
 • Vilka är de behandlingar av kräkningar i ett barn ?
 • hur man kan förebygga hudsjukdom
 • hur du spårar sjukdomshistoria
 • post mastektomi smärta i bröstkorgen
 • väsentliga frågor för hälsa
 • vad är orsakerna till heta öron ?
 • varför skjul kvinnor hår?
 • fosterdiagnostik av bicuspid aortaklaffen
 • Hur varmt och kallt ansiktet massageapparaterna arbete ?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com