vikten av sjukförsäkring för barn

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2014-09-27
Barns hälsa och välbefinnande är en av de viktigaste frågorna föräldrar ansikte . Söker medicinsk vård för barn är avgörande för att hålla dem friska . Sjukförsäkring kan göra att få god medicinsk vård mer överkomliga för föräldrar . Det kan hjälpa att betala för alla typer av medicinska behov , från förebyggande behandling till behandling av sjukdomar

Funktion

Sjukförsäkring är utformad för att kompensera kostnaderna för sjukvård . Oavsett vilken typ av medicinsk behandling som utförts kommer det att kosta pengar. Separata avgifter debiteras vanligen för läkarbesök, laboratorieundersökningar, röntgen, sjukhusbesök, röntgen och omvårdnad samt medicinska förnödenheter. Sjukförsäkring kommer att täcka hela eller en del av dessa avgifter, beroende på vilken typ av försäkring. Vissa områden kräver att patienten betala en självrisk belopp och kommer sedan täcka resten.

Fördelar

Bortsett från rutinmässig vård för vanliga sjukdomar och väl barn kontroller, vissa barn har medicinska tillstånd som kräver vård av specialister. Pediatric kardiologer, neurologer, ortopediska läkare och gastroenterologer är bara några av de specialistläkare som behandlar barn. Utan sjukförsäkring att betala för dessa läkare kan vissa barn måste gå utan den vård de behöver. Receptbelagda läkemedel omfattas också av många politikområden.

Förebyggande

Sjukförsäkringen vanligtvis täcker kostnaden för förebyggande vård, till exempel checkups för barn. Enligt American Academy of Pediatrics, rekommenderas det att spädbarn besöker en barnläkare sju gånger under deras första år i livet för rutinmässig vård. Efter 3 år, är besök rekommenderas årligen fram till 21 års ålder. Regelbundna besök för vaccinationer omfattas också av många politikområden. Dessa förebyggande vård besök också kan hjälpa till att hålla ett barn frisk, minskar risken för sjukdom i framtiden.

Sjukdom

Barnen blir sjuka. Det är bara en del av att växa upp. Sjukförsäkring kan göra medicinsk behandling mer tillgängliga för familjer. Ofta ett barn behöver en läkare besök och medicinering när han är sjuk, vilket kan bli dyrt. Sjukförsäkring kan hjälpa till att betala för sjuka barn besök, antibiotika och ofta uppföljningsbesök.

Long-Term Care

Vissa barn kommer att kräva långsiktiga medicinska vård för sjukdomar som diabetes, astma, hjärtproblem eller cancer. Kostnaderna för dessa typer av behandlingar och specialister avgifter i samband med sjukdomar kan orsaka familjer finansiell nöd. Sjukförsäkring täcker ofta dessa behandlingar, läkemedel och besök specialist, vilket ger ett barn den vård hon behöver för att bli bättre eller åtminstone göra henne mer bekväm.

Typer

Många typer av vård försäkring planer finns tillgängliga. Avgiften-for-service plan , Health Maintenance Organizations ( HMO ) , Point- of- Service Plans (POS ) och Preferred Provider Organizations (PPO ) är de fyra huvudsakliga typer av sjukförsäkringar. Varje varierar i premier , självrisker och tjänster som omfattas. Noggrann hänsyn bör tas till de fördelar och nackdelar med varje plan innan man beslutar om den bästa täckningen för din familj .

Previous:nothing Next:lämplighet idéer för undervisning en vattensport klass

Relaterade artiklar


 • ett nyfött diet
 • hur man använder PABA
 • hälsosam vana verksamhet för mellanstadiet
 • brandsäkerhet information för barn
 • om Nalgene vattenflaskor
 • skadliga effekterna av andning katt urin
 • lös hud från en graviditet
 • varför pojkar kissar i sängen?
 • förvaringsplats för personliga medicinska uppgifter
 • enklaste sättet att bli av med möss
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com