BENHINNEINFLAMMATION & osteomyelit

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2014-10-01
BENHINNEINFLAMMATION och osteomyelit är båda förhållanden som påverkar ben . BENHINNEINFLAMMATION är en inflammation i fibrösa slida som omfattar ben , medan osteomyelit är en bakteriell infektion i benet . De två är separata villkor , men man kan leda till den andra, och i vissa fall måste läkare avgöra om deras patient lider BENHINNEINFLAMMATION eller osteomyeletis

Du behöver : .
Mild , fuktgivande tvål
Ren handduk.
Nagelklippare.
Medicated fot pulver .
Lotion.
Ordentligt passande skor .
Fot pall .

osteomyelit

osteomyelit infektioner kan orsakas av flera sorters bakterier , enligt Cleveland Clinic . Den potentiella orsaker är en skada som kastar ben genom huden , utsätta den för luft , en septisk infektion sprider sig från en annan del av kroppen , en sekundär infektion från en mindre skada , eller en kronisk öppet sår eller mjukdelsinfektioner sträcker sig långt ner ben yta .

BENHINNEINFLAMMATION

BENHINNEINFLAMMATION är den medicinska termen för en inflammation i benhinnan , den fibrösa slida som omfattar mänskliga ben . En form av BENHINNEINFLAMMATION enligt sportsinjuryclinic. com är benskydd spjälor , orsakas när trycket från musklerna inflames periostet på benen . Webbplatsen säger att det finns andra sorter av benskydd spjälor , men BENHINNEINFLAMMATION är den vanligaste orsaken .

Garre s osteomyelit

De två ben villkor samverkar i Garre s osteomyelit , en tandsjukdomar som sker mest hos barn och unga vuxna , enligt Dr Kavas Thunthy av New Orleans , Louisiana . Villkoret börjar med en ruttnande tand som utvecklar en infektion , då infektionen sprider sig till benhinnan , vilket leder till inflammation .

narkotikamissbruk

Vissa missbrukare kan också drabbas av en kombination av båda villkor, NIH stater . Om en missbrukare använder en smutsig nål , kan det injicera bakterier i benhinnan , vilket orsakar både inflammation och osteomyelit . Samma sak kan hända om hon sprutar in drogen genom en lapp på infekterad hud .

Undvika Felaktiga diagnoser

Båda förhållandena kan ge smärta och svullnad men University of Texas uppger att i de flesta fall av BENHINNEINFLAMMATION kan osteomyelit vara lätt uteslutas som orsak till smärtan . I vissa fall har dock där det finns en blodcirkulationen problem också, kan BENHINNEINFLAMMATION leda till bensår som kunde ses som en osteomyelit symptom . Rapporten säger att det tar förtrogenhet med patientens sjukdomshistoria och noggrann radioskopi studie av benen för att utesluta osteomyelit .

Previous:nothing Next:effekten av koffein på ett ofött barn

Relaterade artiklar


 • transport av fett & kolesterol
 • seraquel & barn
 • hälsosam vana verksamhet för mellanstadiet
 • höger skuldra och arm smärta
 • vad är fosfatidyl glycerol ?
 • andningsorganen och hjärtfrekvens
 • användning av bensoesyra i ett apotek
 • stipendier för omvårdnad högskolor
 • Vilka är farorna med klor i uppvärmda pooler ?
 • hur du gör din egen släktträd på datorn
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com