förteckning över prenatal vitaminer finns

Inlagd av: Ulf Friberg uppdaterad: 2014-10-16
Läkare vid American Association Graviditet rapport att prenatal vitaminer är viktiga för en hälsosam fosterutveckling. Kvinnor komplettera vanligtvis sina vanliga kost med en lista över prenatal vitaminer finns om deras förlossningsläkare eller från hyllan. Kvinnor komplettera föreskrivna vitaminer med over-the-counter vitaminer bör tala om sina läkare för att se några skadliga interaktioner eller överanvändning kommer att påverka deras barn.

Folsyra

Folsyra, eller folat, är ett viktigt vitamin som hjälper till att stödja ett nyfött spinal utveckling. Det är viktigt att kompletterande folat tas under de första fyra veckorna av graviditeten för att undvika förhållanden som ryggmärgsbråck. Läkare vid Dr Spock, en online informativt resurs webbplats rekommenderar alla kvinnor i barnafödande ålder tar folsyra eftersom de ofta inte vet att de är gravida förrän tidigast två veckor in i graviditeten. Folat finns i over-the-counter vitaminer som Centrum, eller för en-om-dagen. Rekommenderad förebyggande doser av folsyra är ca 400 mikrogram . Prenatal recept vitaminer har vanligtvis närmare 1. 000 mikrogram folsyra .

Kalcium

Medan kalcium är viktigt för att bygga ben i varje människa , ytterligare kalcium vitaminer är ännu viktigare för fostrets ben utveckling . Kalcium hjälper också till att sända nervsignaler och bygga ett friskt hjärta. Kvinnor som inte får tillräckligt med kalcium löper hög risk att utveckla benskörhet eftersom barnet kommer att dra ut kalcium från moderns kropp . Gravida kvinnor bör få cirka 1. 200 milligram kalcium per dag. En kalciumtillägg bör berikade med D-vitamin, som stöd i absorptionen av kalcium.

Iron

Mammor kan bli anemisk av en brist på järn som barnet använder upp stora mängder järn för att bygga blodkroppar. Svår blodbrist kan leda till låg födelsevikt och för tidig förlossning. Järntillskott eller vitaminer som berikats med järn är tillgängliga över disk. Det mest använda järn-vitamin för gravida kvinnor är järnsulfat. Läkare hålla ett vakande öga på järn i gravida kvinnor, balansera behövs komplettera med biverkningar. För mycket järn kan mer än 900 milligram per dag, orsaka kramper och förstoppning.

Recept Prenatal Vitaminer

Många läkare rekommenderar sina patienter speciellt ta formulerat prenatal vitaminer som de föreskriver läkare rapport vid Cleveland Clinic. Förutom folsyra, kalcium, vitamin D och järn, komplett prenatal vitaminer består ofta av vitamin A, B-12, zink och andra mineraler och näringsämnen, samt vitamin C och E.

Previous:nothing Next:tecken på missfall under graviditeten

Relaterade artiklar


 • hur täckningen av en vattenbehållare & sopor kan påverka vår hälsa
 • åksjukan & huvudvärk
 • tekniker för minne slipning
 • minnesota medicinsk hem lärande samarbetsaktiviteter
 • orsaker till svarta uppbyggd på ett duschmunstycke
 • New Jersey Medicaid regler för stödberättigande
 • orsaker till diarré och kräkningar hos barn i lekåldern
 • Regeringen fördelar för låg inkomst gravida kvinnor
 • hur man kan bli av en polyp
 • tecken på missfall under graviditeten
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com