inkontinensprodukter för barn

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2014-10-13
Enligt Mayo Clinic , i de flesta fall barn inkontinens ( sängvätning ) minskar som ett barn växer och behandling är sällan föreslås till minst sex års ålder . Det finns flera sätt att bekämpa sängvätning . Inkontinens hos barn är ofta resultatet av en utvecklingsförsening som kallas primär enures . Orsaker till primär enures innehålla en omogen blåsa och en oförmåga att vakna av att urinera under sömnen . Andra medicinska orsaker stress , sjukdom och smitta . Eliminera mat och vatten flera timmar innan sänggående kan hjälpa till att minska inkontinens under natten . Öva Kegel övningar kan också stärka bäckenbotten att förbättra blåskontroll . Andra behandlingsmetoder som kräver kirurgi finns vid behov men de flesta icke- invasiva behandlingar är effektiva för normal utvecklings inkontinens hos barn .

Medicinering

Mediciner som föreslagits av Mayo Clinic behandla inkontinens genom att förebygga oönskade kontraktioner av blåsan , skärpning eller uppmjukning av urinblåsan muskler beroende på önskat resultat. Childdevelopmentinfo. com tyder på två mediciner , imipramin och desmpressin för behandling av barn inkontinens . Den första medicinering arbetar för att förbättra urinblåsans funktion . Den andra kan tillämpas som nässpray och hjälper barnets kropp gör mindre urin tillfälligt .

Utbildning Metoder

Childdevelopmentinfo. com föreslås tre former av utbildning . Den första är lagring kontroll utbildning där ett barn har ombetts att hålla fast henne urin ett par minuter innan du går . Gradvis tiden för lagring förlängs . Detta tros stärka de muskler som hindrar urin från att sippra ut . En annan metod är natt-lyft där ett barn vaknat flera gånger per natt för att använda toaletten . Slutligen är en fuktsensor fäst på utsidan av pyjamas och larmar när det är fuktigt upptäcks . Detta tros att träna hjärnan att reagera på urinblåsan medan du sover.

skydd

Till inkontinens eller säng-har vätning lösts för ditt barn , det finns många produkter tillgängliga för att skydda ditt barn och sin omgivning från en olycka . Oavsett barnets ålder och storlek finns det vattentäta underkläder som kan bäras till att skydda kläder . På natten kan en plastfolie eller vattentät säng beskyddare spara en madrass från undergång . Slutligen kan en vattentät pad placeras under barnets innan sängen för att förhindra läckage på lakan .

Previous:nothing Next:hur man kan stoppa graviditet halsbränna

Relaterade artiklar


 • hur man byter ett intyg chicago födelse
 • Hur utvecklingen av ett foster framsteg?
 • spis säkerhet härd som täcker för spädbarn
 • höger skuldra och arm smärta
 • allergisk reaktion mot magnesiumklorid
 • hur man använder Mary Kay dermabrasion hudvård
 • Vilka effekter cigaretter har på ett foster ?
 • Definitionen av laryngoskopet
 • om California sjukförsäkring för barn
 • zap löss behandling
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com