målarbete tips för att lyckas

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2014-10-07

Du behöver:
At-graviditetstest
. Blodprov.
Ägglossningskalkylator.

Oavsett om du vill etablera bättre relationer, bygga en ny karriär eller göra justeringar din attityd, är det viktigt att du ställer upp realistiska mål så att du kan lyckas i livet. När sätta mål, inte mäter din framgång genom att människor som du vet eftersom dina talanger, kamper och mål skiljer sig från dem och när du försöker imitera andra, du kväva dina egna drömmar. Också ta emot konstruktiv kritik när man eftersom dessa påpekar områden som du kan förbättra.

Skriva ner dina mål

Innan du försöker lyckas bör du skriva ner en lista på möjlig kortsiktiga mål som leder dig till fullbordandet av dina långsiktiga mål. Om dina långsiktiga mål är att resa till Frankrike en dag, forskning kostnaderna för resan och sedan skriva ner hur mycket pengar du måste spara baserat på din nuvarande inkomst och privat sparande du redan har.

Söka hjälp

När du sätter dina mål, det finns tillfällen när du måste prata med människor som kan hjälpa dig att nå dem. Om du vill stoppa mönstret att göra dåliga val i relationer, låta några sessioner med en relation rådgivare som kan hjälpa dig att upptäcka roten på din frågor och komma med positiva lösningar. Om du inte har råd med en kurator, besöka släktingar som har varit framgångsrikt gift och fråga dem hur de höll relationen stark.

Göra mer än det vanliga

Den är också bra att gå längre än vad du normalt skulle göra för att uppnå dina mål. Om ditt mål är att höja dina barn att vara mer socialt medveten och ödmjuk, kan du få dem delaktiga i samhället insamlingar i unga år så att ett liv i tjänst kommer naturligt för dem. Du kan också minska materialism julen för dem genom att inrätta en ny helgdag tradition av att ta dem till sjukhem eller sjukhus varje jul, eller genom att låta dem använda sina bidrag för att köpa presenter till släktingar som är ekonomiska svårigheter.

Previous:nothing Next:hur man hittar bästa öronspecialist

Relaterade artiklar


 • om låg kostnad sjukförsäkring i Kalifornien
 • tekniska hjälpmedel för äldre förare
 • vad är orsakerna till öronen blir röd och varm ?
 • vad är orsakerna till brännande känsla i underbenet?
 • spik tillväxt & graviditet
 • Vilka är farorna av polykarbonat baby koppar ?
 • behandling för näsan porer
 • Vicks kall vs varm luftfuktare
 • Vad händer på en synaps när en neuron stimulerar en muskelcell ?
 • Vilka funktioner i urinröret ?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com